2777
2789

سلام .من پنج ماه پیش انجام دادم سزارین .عالی بود .هم کادر بیمارستان وهم دکترم .دکترم خانم صدیقه عبدللهی فرد بودن .البته سزارین اولم رو هم شش سال قبل همون بیمارستان وهمین دکتر انجام دادن .کلا خیلی راضی بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .من پنج ماه پیش انجام دادم سزارین .عالی بود .هم کادر بیمارستان وهم دکترم .دکترم خانم صدیقه عبدل ...

ممنون عزیزم. ۳ماه دیگ زایمانمه خیلی استرس دارم.بین شمس و شهریار موندم

حالا که تبریزیا اینجا جمعن. پرویز آزادی رو‌میشناسین؟؟ چطور دکتریه؟؟. منم استرس دارم میخوام برا بارداری برم پیشش. مطبش خیلی تعریفشو‌ کردن

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀

سلام منم فروردین شمس زایمان کردم دکترم افسانه جواهری پور بودن خیلی خوب بود کادرشم خوب بود فقط یه پرستاره بخش نوزادان بود بداخلاق بود بقیه خوب بودن رسیدگی ام خوب بود 

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
حالا که تبریزیا اینجا جمعن. پرویز آزادی رو‌میشناسین؟؟ چطور دکتریه؟؟. منم استرس دارم میخوام برا باردا ...

دکتر آزادی دکتر مشهوریه و کاربلد 

دکتر دخترعموم بود

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
دکتر آزادی دکتر مشهوریه و کاربلد  دکتر دخترعموم بود

توروخدا حتما خوبه؟ دختر عموت سزارین بود؟. عملش راحت بود؟؟. دوران بارداریش خوب بود باهاش؟؟

توروخدا حتما خوبه؟ دختر عموت سزارین بود؟. عملش راحت بود؟؟. دوران بارداریش خوب بود باهاش؟؟

بله سزارین بود اگه همونی باشه که من میشناسم آره دکتر و قدیمی و بزرگیه شنیدم دوران بارداریش بخاطر طبیعی میخواس عوض کرد خانوم رفت ولی ماه آخردوباره رفت همون عملش کرد ایشون سکه میگیرن  واسه عمل اگه همون باشه

بله سزارین بود اگه همونی باشه که من میشناسم آره دکتر و قدیمی و بزرگیه شنیدم دوران بارداریش بخاطر طبی ...

بله همونه. الانم سکه شده ۴ تومن موندم چه خاکی بریزم سرم. راحت بود عملش؟

بله همونه. الانم سکه شده ۴ تومن موندم چه خاکی بریزم سرم. راحت بود عملش؟

اره