2777
2789
عنوان

هنوزم دو دلم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار هلنا زهرا مثل نازنین زهرا😀

من یه شاگرد داشتم اسمش بود فاطمه سارا. گفتم کی اسمتو انتخاب کرد گفت مامانم سارا دوس داشت بابام فاطمه. با هم به توافق نرسیدن گذاشتن فاطمه سارا😊

من نمیدونم چرا بعضیا انقدر رو اسمای مذهبی و اینا تعصب دارن؟؟؟ اسم باید معنی قشنگ داشته باشه و خوش آهنگ باشه،، حالا عربی، ایرانی،، عبری،، لاتین،، هرچی،،، خدا پیغمبری هم بخوایم حقی که بچه به گردن پدر و مادر داره گذاشتن اسم زیبا و با معنیه

حالا حتما نباید مذهبی باشه که،،، تو جمع خانوادگی یه زهرا ، فاطمه صدا میزنی ده نفر برمیگردن

گرفتیم شناسنامه ولی میخام اسم دوم داشته باشه که نظرم رو دومی نمونه

اصلا برا بچه دوتا اسم نزارین 🤤🤤🤤

من دوتا اسم دارم بابامم همینطور .الان متنفرم هرکی اسممم میپرسه قاطی میکنم بزار همون شناسنامه هه بمونه .شوعرمم میخواست اسم دخترم دوتا کنه نزاشتم من یعنی چی بچه رو گیج میکنن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من واقعا نمیتونم هضم کنم که رو بچه اسم مذهبی بزارن واقعا نمیفهمم دلیلش چیه،میشه یه اسم امروزی رو بچه گذاشت ولی انسانیت یادش داد 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مگه میشه بعدا؟

آره

دوستم اسم شناسنامه ایش ام سلمه بود

خودش بهمون گفت سمانه صدام کنین

۲سال پیش رفت شناسنامشو عوض کنه چن تا اسم بهش گفتن فقط اونا رو میتونست انتخاب کنه بین اونا سحر رو انتخاب کرد.

حتی سمانه رو نذاشتن بذاره 

اسمی رو بچه نذار ک وقتی بزرگ شد اسمشو دوست نداشته باشه مثل دوستم تو سن ۳۲_۳۳ سالگی بره عوض کنه

جالب بدونی دوستمم مذهبی اما خب اسمشو دوست نداشت