2777
2789
عنوان

بارداری با ازمایش منفی

357 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ۵ روزه پریودیم عقب افتاده..از دادم منفی بود ..پریودیم هم منظم بود...دکترم گفته ی هفته صبر کنم دوباره از بدم کسی تا حالا اینجوری بوده؟از +شد؟تووووروخدا کمکم کنید  

خداجووونم مرررسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من اینجوری بودم تازه من 21 روز تاخیر داشتم آز منفی بود ولی الان دخملم سه ماهشه الانم رو پامه دارم میخوابونمش 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اخیی عزیزم ...یعنی امیدوار باشم؟

بله چرا نباشی ناامید شیطانه خدا رو چه دیدی شاید الان کنجد تو دلته ولی شیطونه و خودشو نشون نمیده دختر من اینجوری بود حتی سونو هم رفتم گفتن احتمال زیاد خارج رحمیه و نامه دادن ک برم بستری شم واسه سقط اما ته دلم میدونستم فندق تو راهه و واقعا هم بود 😄😄😄

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بله چرا نباشی ناامید شیطانه خدا رو چه دیدی شاید الان کنجد تو دلته ولی شیطونه و خودشو نشون نمیده دختر ...

ای جانم..خدا دخمل گلتو برات نگه داره..برام دعا کنیددد..🙏

خداجووونم مرررسی
ای جانم..خدا دخمل گلتو برات نگه داره..برام دعا کنیددد..🙏

ممنون گلم ...انشالله خدا به شما و همه منتظرا نی نی سالم عطا کنه