2777
2789
عنوان

بیاید یه تاپیک شاد...

772 بازدید | 56 پست

بچه ها وکثر تاپیک ها شده جنگ و طلاق و خیانت و خانواده وخانواده شوهر،بیاین ازچیزای خوب بگیم دلمون باز شه،من خودم میام یکم تو سایت دلم باز شه بدتر اعصابم خورد میشه،بیاید ازهراتفاق خوب هرلحظه شیرین یاهر سوتی خنده داری کلا هرچی گه باعث خنده و دلخوشی میشه باهم صحبت کنیم...

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

مثلا من خودم زمانی که سونو بهم گفت بچت دختره انقد خوشحال بودم که توخیابون اهنگ یه دختردارم شاه نداره میخوندم😅

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمانی که عقد کردیم ودیگه مطمئن شدم کسی نمیتونه جدامون کنه

همین صبح بود .......

من میخواستم برم یه کارگاهی برای پروژه و این حرفا 😢یعنی کسی نیست جز چند نفر خواستم یه کاری انجام بدم مسولش نبود فک کردم نیس. با این که طرف داخل بوده ولی چراغو بسته ولی درش شیشه ای بود من مثل فضولا سرمو بردم تو شیشه دیدم مرده شلوار پاش نیس منو دید منم اونو دیدم بدتر هول شد کشید عقب خورد زمین با پشت من با سرعت قرقی دور شدم😭😭😭😭😭

از شانس خرم بعدش استادمون اومد گف بیاید بریم داخل منو برد داخل تا دو ساعت چشم تو چشم بودیم اونم قرمز مثل لبو ای خدا نااابووود شدم نمیخوام حسمو بگم فقط بدونید  من خیللللی بدشانسم 💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺑﺪﺟﻮﺭ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ .... !

.

.

.

ﯾﻬﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﻪ ﮐﻮﭼﻪ ﻓﺮﻋﯽ ﻭ ﮔﺎﺯﺵ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ

ﻣﻠﺖ ﻫﻢ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻦ ﺭﺍﻩ ﺭﻭ ﺑﻠﺪﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩﻥ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﻦ ...

حالا من برو مردم هم پشت سرمن تا اینکه خوردم ب ی بن بست .

.

.

.

عاقا منو میگی کم نیوردمو از ماشین اومدم و پایین خیلی ریلکسیشن دم جوب نشستم و سیگار کشیدم .

.

.

تا مردم باشند که از این کارا نکنند :/

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

وای منم وقتی گفت دختره نیقاام بااااز تنها تو خیابون مگه میتونستم دهنمو ببندم اینقده خوشحال بودم ک نگو 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
خنده مامانم... شادی مامانم... چشمای مامانم... دستاش.... اصصصلا همه چیز مامانم

خداحفظش کنه برات

وای منم وقتی گفت دختره نیقاام بااااز تنها تو خیابون مگه میتونستم دهنمو ببندم اینقده خوشحال بودم ک نگ ...

منم تنها بودم🤣🤣