2777
2789
عنوان

بیاید یه تاپیک شاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 56 پست
امشب مهمان داشتیم خواهرم اینجا بود که یه کوچولوی ۲ساله داره من خیلی قلقلکی هستم ، اسباب بازی خواهر ...

دمش گرم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سونو به من و شوهرم گفت بچه تون دختره شوهرم انقدر خوشحال شد که به دکتره که مرد هم بود گفت جدی آقای دکتر. خیلی ممنونم واقعا دستتون درد نکنه😁😁طفلی خیلی ذوق زده شده بود.انگار کار دکتره بود که بچه دختر بود 🤣🤣

من تنهانبودم شوهرم هميشه همراهم بود ولي وقتي گفت پسره زودي به بابام زنگ زدم وگفتم ارن ازاول ميگفت كه من دختردارنميشم نميدونم چرا ولي ميگفت پسره فهميدم خوشحال ميشه زودي بهش زنگ زدم تازه دكترتوسونوي ١٣ هفته گفت صد درصد پسره و انتنشو به شوهرم نشون داد اونم ازرومانيتور فيلم گرفته خوشحال بوديم هم دو اهنگ چه پسري عماد روهم كه هميشه پلي ميكرد باصداي بلند گوش ميكرديم باهاش قرميدادم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
وقتی سونو به من و شوهرم گفت بچه تون دختره شوهرم انقدر خوشحال شد که به دکتره که مرد هم بود گفت جدی آق ...

نه🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

من میخواستم برم زایمان سزارین بودم،،بعد شوهرم ترسیده بود تواتاق عمل نمیرم،هی میگفت وصیت کردی؟🤣🤣🤣

من تنهانبودم شوهرم هميشه همراهم بود ولي وقتي گفت پسره زودي به بابام زنگ زدم وگفتم ارن ازاول ميگفت كه ...

😎😎

من زایمانم اورژانسی شد دهانه رحمم باز شد وکبسه اب سوراخ،بعد چون سزارین میخواستم بشم باید میرفتم تهران خودمم کرجم،من توراه ساکت بودم بعد شوهرم میگفت تو چرامث تو تین فیلما جیغ نمیزنی مطمئنی وقتشه؟🤣

وقتی اومدیم بیرون فهمید چه گندی زده😁😁

دیگه فایده نداشت

مامانه من سواد نداره،امشب که همه دور هم بودیم گفتیم یه حدیث کساء بخونیم، شوهر خواهرم گفت حسش نیست ما ...

عزیزم😊