2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست
چون مامانبزرگم 🤗🤗😗

وااای رااس؟؟؟مگه چن سالتونه؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۳

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من دوست داشتم که اسمم تکراری نباشه و درواقع فیک یک نفر دیگه نباشم  خودم باشم خیلی فکر کردم هر ...

وای ما به این میگیم چهل غنچه خیللللی خوشبو هست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خیلی گرون شدن مخصوصا باافزایش قیمت دلار!! بادلارمسابقه گذاشتن  

اره خیلی اون ظرفی ک شوهرم زحمت شکستنشو داد الان فک کنم ی تومن باشه چون مادرم خیلی سال پیش هم ارزون نخریده بود 

ی شکلات خوری ناز بود 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من دوست داشتم که اسمم تکراری نباشه و درواقع فیک یک نفر دیگه نباشم  خودم باشم خیلی فکر کردم هر ...

خییییلی قشنگه😍

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
ولی من تا خوندم معنیش رو فهمیدم

من اصلا نمیتونستم بخونمش تا میمونش میخوندم بقیشوگیر میکردم نه که شوهرم شوخه میموندم واقعا چی نوشته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره خیلی اون ظرفی ک شوهرم زحمت شکستنشو داد الان فک کنم ی تومن باشه چون مادرم خیلی سال پیش هم ارزون ن ...

خخخخخ خسته نباشه شوهرت

۵۳

ماشالله...خداحفظتون کنه

اره خیلی اون ظرفی ک شوهرم زحمت شکستنشو داد الان فک کنم ی تومن باشه چون مادرم خیلی سال پیش هم ارزون ن ...

حیف واقعاً... امااگه یه بارم خریدین غل وزنجیرش کنین کسی نتونه بشکنه 🙃

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
همسر ميگه تركه

لابد خیلی قلمی هستی؟؟؟؟

من دوس دارم همه جا خودمو معرفي ميكنم خانوم آقا احد... بهم حس خوبي ميده

خوشبخت شین😊

المیرا صدام میکنن قو رو هم دوست دارم

چ جالبه