2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست
خییییلی قشنگه😍

من اونروز تو عکاسی اولین بارم بود این گل رو دیدم و درواقع اخرین بارم هم بود....

هنوز ندیدم این گل رو 

ولی خییییییییلی حیرت زده شدم از دیدنش...این گل خیییییلی بزرگه اندازه یه توپ فوتباله

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
حیف واقعاً... امااگه یه بارم خریدین غل وزنجیرش کنین کسی نتونه بشکنه 🙃

همون روز ب مامانم گفتم بیچاره گفت بیا مال منو بردار 

حالا دلمم نمیاد راستش  مال اونو بگیرم

از ی طرف هم فعلا گیر نیاوردم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونروز تو عکاسی اولین بارم بود این گل رو دیدم و درواقع اخرین بارم هم بود.... هنوز ندیدم این گل ر ...

کدوم مناطق رشد میکنه؟؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

اسم و فاميل دخترمه 

اول كه ثبت نام كردم جو اينجا رو نميدونستم كه ٩٠دوصد خانماي ايراني عضون 😂الان پشيمونم اين اسمو گزاشتم چون فاميل راحت ميتونن شناسايي كنن😐ميشه عوض كرد؟

ری را  نام معشوقه ای در آثار شاعر سید علی صالحی هست. 

دشوار است ... ری‌را

هر چه بیشتر به رهایی بیندیشی

گهواره‌ی جهان

کوچک‌تر از آن می‌شود که نمی‌دانم چه ...!

راهِ گریزی نیست

تنها دلواپسِ غَریزه‌ی لبخندم،

سادگی را

من از همین غَرایزِ عادی آموخته‌ام

مرا هزار امید هست....
من به لوازم خونگی وتزییناتی علاقه دارم به ظروف سرو که گلهای برجسته ی رنگی روشون دارن مارکشون boohemi ...

بوهمیا اسم یک منطقه در کشور چک هست. در یکی از رمان های کوندرا این نام را شنیدم. نام کاربری متفاوت و جالبیه. 

مرا هزار امید هست....

اسم خواهرزادمه با سال تولدش.

عشق خالشه دیگه همه چیم یه آرمیتا توش داره.خالش دورش بگرده😍😍😍😍

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
من میخواستم تک باشه و چیزی جز این به ذهنم نرسید، حالا نظرتون چیه در مورد اسم من

یکم ترسناکه بنظرم😊😊ولی عکس پروفایلت قشنگش میکنه...

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍