2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست
اسم دخترمه    

ینی چی معنیش؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همسرمم همه جا بهم میگه ملکه ب مادرشم میگه 

خوشبخت باشین ایشالله

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
میرم هند پیش همسرم😍

واااای چه جالللللب ، همسرتون هندین؟ 

ما پارسال عروسی هند دعوت شدیم خیلی دلم میخواست برم همش یاد فیلماشون میوفتادم، نشد شوهرم سر کار بود اون تاریخو!!

دنیام=شوهرم+دخترم  
واااای چه جالللللب ، همسرتون هندین؟  ما پارسال عروسی هند دعوت شدیم خیلی دلم میخواست برم همش یا ...

هنو ازدواج نکرده....خونه خودشم اونجاس....اینور دانشجوئه

ینی چی معنیش؟؟؟

عایشه بمعنای زنی نیکوحال وهمسرپیامبر

اولش چنتا اسم دگه زدم قبول نکردهمینکه زدم عایش گفتم ببینم قبول میکنه یانه دیدم ثبت شدونشدعوضش کنم

فک کردم میشع عوضش کرد

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

منم همش تو ذهنم ناپلئونی رو بیارم فیلم پایتخت بود گذاشتم دهنتون اب نیوفته

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

انار دوست دارم

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
عایشه بمعنای زنی نیکوحال وهمسرپیامبر اولش چنتا اسم دگه زدم قبول نکردهمینکه زدم عایش گفتم ببینم قبول ...

عایش همون عایشه هس

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خخخخ چ جالب خودت مال کجایی؟؟ چطوری اشنا شدین؟؟؟؟چرا بدون اون اومدی ایران؟؟چن سالته؟؟؟بچه داری؟؟؟😂😂 ...

خوشم میاد همه سوالایی که میخواستم پرسیدی، اصنم فوضول نیستیم ما، دویکا جووون خیلی جالبه برامون. ببخشید پرسیدیم  

دنیام=شوهرم+دخترم  

شوهرم این اسمو دوست داره میگه ترکیب اسممونه باید دختر دار شدیم اسمشو بذاریم اسما

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
سلام عزززززززیز دلم 😘😗 لطف دارید 😗😍🌹🌷 فداتون بشم 😘😘😘😘 منم شما رو میبینم یاد ژولیوس سزار ...

سلااااام عزیز دل،فدای شمااا، بعله دیگه مام ملکه خانواده کوچیک خودمونیم   

دنیام=شوهرم+دخترم