2777
2789
عنوان

لكه بيني و كيست و تنبلي تخمدان

190 بازدید | 3 پست

خانوما من تازه عضو ني ني سايت شدم

واسه من تشخيص كيست تخمدان داده دكتر و تنبلي تخمدان؛ لكه بيني داشتم سيپروترون چن ماه خوردم خوب شدم،دوباره شدم بعد چن ماه ،دكتر ال دى داده دو بسته اول دوازده ساعته و بعدىيش روزى يك عدد ،الان وسط مصرف بسته سوم لكه بيني دارم كسي اطلاعاتى تو اين زمينه دارره چرا لكه بيني وسط مصرف ال دى دارم و بالاخره با چي لكه بينياي من خوب ميشه؛خسته شدم از بس سونو واژينال و داروهاى مختلف رو امتحان كردن دكترا و دوباره ديدن لكه بيني

منهر وقت ال دی میخورم از شروع قرص تا اخرش که پریود شم لکه بینی دارم

خود ال دی لکه بینی ممکنه ایجاد کنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منهر وقت ال دی میخورم از شروع قرص تا اخرش که پریود شم لکه بینی دارم خود ال دی لکه بینی ممکنه ایجاد ...

😐😐😐چرا پس به كسي كه مشكل لكه بيني داره دكترا ميدن؟؟؟؟؟بعد قطع ال دى رفع ميشه لكه بينيت؟؟