2777
2789
عنوان

فروش لوازم نو مناسب جهاز

179 بازدید | 10 پست

سلام دوستان یک سری وسايل نو هست جهت فروش

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....

دوستان برای اطلاع از قیمت و عکسهای بيشتر لطفا به شماره 09371094707  در ت ل گرام یا واتس اپ پیام بدید 

یا همینجا پبام بزارید

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتری برقی چ مارکی داری؟  گوشت کوب برقی؟  لباسشویی؟

شما هنوز درگیر خرید جهزیه هستی  ؟

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
وای مگه حالا حالا تموم میشهههههه؟؟؟؟؟

اره پول باشه یه هفته ای تمومه که متاسفانه نیس 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

دوستان عزيز من تهران هستم 

قیمتها هم 

Azadeh:
سرويس قاشق چنگال کاملا استیل و جنس خارجی ...210
سرویس چاقو المانی سه تاش کم استفاده شده 50
سرويس استکان و سینی و قندان نقره ای 120
سوپ خوری وارمر دار 60
قوری فوما زاپن 25
شیرینی خوری کریستال رنگی 90
اردو خوری خارجی کریستال 60
ميوه خوری ایرانی نوری تازه 30