2777
2789
عنوان

لباس برای نی نی تو راهیم دوختم 😌+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

اینقدر نگید چرا سیاه

خب این پارچه تو خونه اضافه داشتم نمیدونستم چیکارش کنم

وگرنه اماده واسش میخرم حوصله خیاطی ندارم😁😁😁😁

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

براش ی نخی گل گلی و خوشکل رنگی بخر بعد اگه تو تابستون بزرگه ازین لباس قرتیا براش بدوز

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل یه ربان رنگ قرمز که پاپیون باشه از پشت واسه دور کمرش بزن هم مدلش بیشتر یه چشم میاد هم رنگ قرمزومشکی باهم خوب درمیان هم اینکه رنگش سنگینه واسه نی نی .ولی خوشگله مبارکه

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

خیلی خوشگله 

عیب ندارد رنگش هم خوبه 

تو عزای امام حسین یا امام های دیگه تنش می‌کنه

اتفاقا من تو این سه سال نتونستم یه لباس سیاه خوشگل برا دخترم پیدا کنم

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
حداقل یه ربان رنگ قرمز که پاپیون باشه از پشت واسه دور کمرش بزن هم مدلش بیشتر یه چشم میاد هم رنگ قرمز ...

عزیزم همینجوری دوختم

شاید اندازشم نباشه

خواستم ببینم چقدر هنرمندم

بعدن واسش رنگای شاد میدوزم😂

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘