2777
2789
عنوان

بهترین اسباب بازی فکری بچه شما+عکس

20846 بازدید | 62 پست

لطفا هر کس اسباب بازی های فکری بچه اش را که فکر میکنه هوش و خلاقیتش را افزایش میدن برامون توضیح بده تا ایده بگیریم از هم + عکس+ رده سنی

مرسی

ورق

ما بچه هامون از ۲-۳سالگی ورق بازن

خداروشکر خیلیم باهوشن😆

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم لگو پارک شادی هست که مدل های مختلفی از پارک را میشه باهاش درست کرد. شاید بچه من چند ساعت باهاش ...

چند وقتشه كوچولوتون ؟!

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان خونه مامانم، رفتم خونه میذارم برات عزیزم، یسری اسباب بازی چوبی هستن اونا عالین واسه تا 4ساله ، 

دختر من پازل خیلی بازی میکنه سه سالشه منم بهش گفتم روزی یکبار باهات درست میکنم حالا دیگه خودش تنهایی درست میکنه بنظرم عالی هم قیمتی هم برای هوش 

خیلی هست برات میذارم

دنیام=شوهرم+دخترم  
پارک شادی مگه چند مدل میشه؟؟؟ من دخترم داره ولی فقط گذاشتیم تو کمدش نمی‌دونستم میشه تغییرشکل هم داد

من ۹۰ تیکه اش را خریدم. حداقل ۶-۷ مدل پارک میشه باهاش درست کرد

الان سه سال و نیم ولی از ۲ سال و نیم با هم درست میکردیم. الان خودش مدل مدلش زا می سازه

خدا براتون حفظش كنه ♥️من دخترم ٨ ماهست اومدم ازتون ياد بگيرم 🙈

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️