2777
2789
عنوان

آیا طبیعی شوهرم ب ارگاسم نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 90571 بازدید | 76 پست
ازاینکه خودش ارضا نشده از شما معذرت خواهی میکنه؟🤔

بلی😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بلی😁

اخه چرا؟شما که ارضا شدی.چرا باید عذر بخواهد؟خودش ضرر کرده که

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده,اخه تاپیک کلا مثبت 18 منم ناچار شدم نظر مثبت 18 بدم 😓

😂😂عیب نداره هرکوچولویی هم که میاد اینجا خودش سرو گوشش میجنبیده که اومده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
به به چقدر خوشحالم ک نی نی سایت  پاتوق پزشکان خبره و حاذق و کارکشته شده.چقدر اینجا دکتر و روانش ...

عزیزم تجربه بالاتر از علم است😜

ببخشید دوستان اسپری تاخیری مصرفش ضرر داره؟؟

ضررشو نمیدونم ولی درکل بی حس میشن وخیلی لذت نمیبرن

اخه چرا؟شما که ارضا شدی.چرا باید عذر بخواهد؟خودش ضرر کرده که

خب منم نمیشم

البته وقتایی که اقدام داریم من کلا بیخیال میشم

مثلا عذرخواهیش برا اینه که اقدام نداشتیم اونشب

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخه عین ی تیکه آشغال شدم کارشو کرد نشد لباسشو پوشید خوابید حس آشغال بودن بهم دست داد

اینکه شوهرت گفته رحمت سرده احتمال اینکه شما عفونت داشتا باشی هم هست.وقتی رحم گرمه باعث انزال اقایون میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نمیدونم چی کار کنم قوا جنسیش بالا بره اخه من خودم دو ماهه ارضا نشدم من چیم پس مگ من واسش مهمم ک اون ...

دیگه همه میدونن گرمیجات باید بدی بخوره,از داروخانه افشره گل سرخ بگیر براش بخوره,فلفل و پیاز و خرما و موز عالین