2777
2789
عنوان

خانومای چادری یه لحظه لطفاء 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شال روسری مقنعه همه چی ازینایی تو خرازی ها دارن چجوری بهت بگم خودت باید بری انواعشو تست کنی هرکدوم ...

یه نمونه هست ک تقریبا مث سنجاق سره صفحه اول یکی از دوستان گذاشته عکسشو...اینا واسه من محکم نمیشه ..همش میلغزه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
گیره هایه من

اینا بهترین گیره چ برا روسری چ شال هستن 

ن سوزنی ها خوبن ن اون انبری ها 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
اینا بهترین گیره چ برا روسری چ شال هستن  ن سوزنی ها خوبن ن اون انبری ها

اره اینا خیلی خوبن ادم راحته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معمولی منظورت رسمی هست دیگه ؟ قدیمیای خودمون ؟ دانشگاه میرفتم مقنعه الان روسری... سوزن و سنجاقم نمیز ...

اره همین چادرای قدیمی خودمون  

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
کدوم پایین عزیزم

ببین منم از نت پیداش کردم یه طرف روسریتو بلند بگیر یه طرفشم کوتاه سمت بلندو از زیر ببر دور گردنت بیار جلو به سمت کوتاه گره بزن خیلی شیک میشه من عکسای عیدم هست ولی از مرد وقیح میترسم برات میزاشتم توو نت سرچ کن انقد مدلای شیک میاد که نگو

گیره هایه من

از اینا گرفتم ولی نمیدونم چرا واسه من محکم نمیشه همش میلغزه روسریم... انگار هر لحظه گیره میخواد جدا شه

هم شال هم روسری  هم مقنعه بستگی به جا و مکانی و موقعیتی داره که میخوام برم مقنعه اکثرآ فقط و ...

حالا فک کن من شال معمولی میپوشم روسری هم فقطططط بلدم زیر گلو گره بزنم دیگه گره زدن زیر گلو خیییلی تتکراری شده واسم یه کم تنوع میخوام

ببین منم از نت پیداش کردم یه طرف روسریتو بلند بگیر یه طرفشم کوتاه سمت بلندو از زیر ببر دور گردنت بیا ...

اکی مرسی عزیزم گرفتم چه مدلی میگی

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...