میخواستم بدونم شما زیر این چادر معمولیا چی سرتون میکنید، روسری یا شال یا مقنعه؟
اگه روسری و شال میپوشید مدل بستنشم بگید بیزحمت.... و گیره ای هم ک برای بستن روسری و شال استفاده میکنید بگید از کدوماست ..
پیشاپیش تشکر بخاطر وقتی که میذارید
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چادری بودم ولی مانتویی شدم اما عید مدل روسریمو اینطوری میبستم هیلییییی شیکه خدایی هرجا رفتم گفتم ...
چجوری عزیزم...یکم توضیح میدی
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
امروز چه گیری دادن به چادریا الان که تابستونه روسری نخی بلند امسال این شکل های تذهیب مد شده ر ...
گیره رو زیر روسری میزنی بعد روسری رو مثل شال اویزون میکنی، درست متوجه شدم؟
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
ببین منم از نت پیداش کردم یه طرف روسریتو بلند بگیر یه طرفشم کوتاه سمت بلندو از زیر ببر دور گردنت بیار جلو به سمت کوتاه گره بزن خیلی شیک میشه من عکسای عیدم هست ولی از مرد وقیح میترسم برات میزاشتم توو نت سرچ کن انقد مدلای شیک میاد که نگو