2777
2789
عنوان

خانومای چادری یه لحظه لطفاء 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 96 پست
گیره رو بغل میزنی یا زیر گلوت

گیره ای که معصومه گذاشته زیر گلو میبندم ..حواست باشه اینارو وقتی میخری از این کلفت ها باشه نازکهاش به درد نمیخوره یا شله یا نخ کش میکنه...بعد سر دیگشو لبنانی به گوشه صورت میبندم اوناییکه سوزنه وتهش گومبولی داره خیلی خوبه حالت دوخت باید بزنی..اون گیره ها که سنجاق قفلی داره چیز قشنگیه کلا اما روسری رو خراب میکنه...هم روسری هم شال ببین کدوم بیشتر بهت میاد ولی شال رو حال عادی سر کنی حجاب نداره ...شال رو مثل روسری حالت سه گوش در بیار سرت کن...اینمدلی چهره رو ظریف تر نشون میده...نوک شال رو همیشه حواست باشه یه حالت نوک تیز داشته باشه...مثل آناشید روسریهاشو اینجوری سرش میکنه نوکش قشنگ وامیسه.

سوزن منظورت کدوماست ؟ کنار روسری رو متوجه شدم زیر چونه رو نفهمیدم    

نمی‌دونم چجوری توضیح بدم، ببین روسری دو تا سر داره وقتی میندازی روی سرت دیگه، اون طرف رو که نمی‌خوای بیاری بالا و گیره بزنی رو باید یه مقدار از زیر چونه ات بیاری اونورتر، یعنی دو تا طرف روسری زیر چونه ات روی هم قرار بگیرن، بعد با یه سوزن ریز وصلشون کنی به هم، بخوام به ترتیب بگم، من اول روسری رو میندازه روی سرم، بعد طرفی که نمی‌خوام ببندم رو از زیر چونه میکشم یه مقدار به سمت گوشم، بعد طرف بعدی که میاد روش رو اول یه سوزن خوشگل میزنم سر جاش، بعد یه سوزن ریز روی محل طلاقی دو سر روسری بعد هم یه دونه روی اون چروکی که اون سمت سرم ایجاد شده، ای واااااای تا حالا اینقدر تو زندگیم سخت نبود برام توضیح یه چیز، اگه یاد بگیری خیلی خوبه، لبنانی ها خودشون اینجوری میبندن

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله راحت که نیست از لحاظ جلب توجه. ولی منم خودم پوشیه دوس دارم. آره خیلی تو چشممه و اذییت میشیم. ام ...

تبریز

به نظر من جلب توجه کنه اصلا خوب نیست، اصلا هدف از داشتن حجاب عدم جلب توجه هست دیگه

اولا اینکه جنس روسریت اگه سرسریه باید کش چادرت محکم باشه

روسری بهتر از شال میمونه

من خودم چه روسری چه شال که میذارم با طلق میذارم

هم قشنگ تر میمونه هم کمتر بهم میریزه روسریم

مدل کج لبنانی هم میذارم همیشه با دوتا گیره

یه گیره کاغذ معمولی کوچیک با یه گیره تزئینی که جدید اومده برای روسری لبنانی بستن

اول طلفق رو میذارم لای مثلثی روسری بعد با اون گیره معمولی روسری رو میبندم مدل حاج خانمی بعدم اونطرفی که بلنده رو با گیره تزئینی میبندم