2777
2789
عنوان

خانومای چادری یه لحظه لطفاء 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 96 پست

من چادر .روسری سر میکنم.الان که تابستونه روسری کوتاه و گره عادی میزنم.ولی در غیر تابستون با سوزن یه قسمتشو رو بالا میبرم با سوزن ته گرد وصل میکنم و این راحتترین حالت ممکن برای منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال که نمیتونم رو سرم نگه دارم روسری سر میکنم با گیره روسری میبندم  مامانم بلده لبنانی ببنده ر ...

گیره رو زیر روسری میبندی یا بغل صورتت؟

زیر چادر ساده روسری لبنانی میپوشی

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

توو اداره اكثرا مقنعه سرم ميكنم 

براي بيرون رفتن روسري هاي نخي

دور گردنم ميپيچم

جلو گره ميزنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من سال نمیذارم نمیتونم. دانشگاه که میرم مقنعه میذارم ولی بیشتر روسری. روسریمو  چون اکثرا بلندن مثل شال میپیچم دور گردنم و از این گیره اویزا میزنم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

دانشگاه مقنعه

جای دیگه هم شال هم روسری.

شال رو مثلث میکنم و لبنانی میبندم

روسری هم الان چون روسری ها نخی هستن اصلا سر نمیخورن فقط میندازم رو دوشم

البته فرق داره چادر کش دار باشه یا مثل عربی بدون کش

بیش از آنکه در انتظارش باشی دوستت دارم...
من چادری بودم ولی مانتویی شدم اما عید مدل روسریمو اینطوری میبستم هیلییییی شیکه خدایی هرجا رفتم گفتم ...

چجوریه به ماهم بگو عزیزم

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...
هم شال هم روسری مدل خاصی نداره گیره میزنم 

گیره رو بغل میزنی یا زیر گلوت

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

شال روسری مقنعه همه چی

ازینایی تو خرازی ها دارن چجوری بهت بگم خودت باید بری انواعشو تست کنی هرکدوم محکم تر نگه میداره بگیری مال خودمو عکس میذارم برات

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

منم روسری قواره بزرگ

مهمونی شال

مدل دار سختمه هی بهم‌میریزه

یه طرفشو میدم عقب

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
گیره رو بغل میزنی یا زیر گلوت

زیر گلو عزیزم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤