2777
2789
عنوان

مادر و مادر شوهر+صندلی جلو😁

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم ولی یه وقتایی که اطرافیان رو میبینیم مامانم میگه وااای دختره چقدر پررو بود رفت نشست جلو و م ...

بنظر منم فرقی نداره, من فقط اونجا حرصم میگیره که بچه خواهرش6سالشه میدوهه میره جلو میشینه, منم جلوی بقیه نمیتونم چیزی بگم, بچه بی تربیت😒بقیم ب روی خودشون نمیارن

ولی کلا با مادرا و بزرگترا مشکل ندارم, اونا یکم انگار ناراحتن, من برم جلو, منم واسه همون سعی میکنم گاهی پیششون بشینم

وای مردم از خنده خیلی خوووب بووود یهدموقع هایی شوهر منم خیلی حرف میزنه تو دلم میگم وای چقدر حرف میزن ...

من تو دلم نمیگم بلند میگم😃

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خودم یه بار ماشین داداشم می خواستم سوار شم رفتم پشت بشینم داداشم گیر داد جلو بشینم یهو دیدم زن داداشمم اومد جلو نشست عقب خالی بود😁 پشت چراغ قرمز یه راننده به داداشم گقت آقا صندلی عقب جا داریا😅

من خواستم برم عقب زن داداشم نزاشت تا رسیدیم فک کنم هدف پلیدش این بود که جام تنگ باشه زهرمارم بشه دیگه باهاشون نرم که به هدف پلیدش رسید 😂 الان ده ساله دیگه سوار ماشینش نشدم

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
چه جالب, من مادرشوهرم یکمم میترسه از جلو نشستن, من  تعارف میکنم همیشه بهش, گاهی جلو میشینم(مثلا ...

مامان من که تعارف نداره خودش میره جلو😁😆ولی مادرشوهرم عقب میشینه همیشه منم جلو

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
آخه دختراش میخوان خودشون جلو باشن راحت بشینن ولی تو گوش پسرا خوندن که واسه احترام بتید مامان جلو بش ...

این چه مدل احترامه فقط از طرف عروس و پسر؟ پس داماد و دختر دارن بی احترامی میکنن؟

ی باراین اتفاق افتاده ک خودشون رفتن عقب ومنوفرستادن جلوبشینم همیشه مادرشوهرومامانمومیگم ک جلوبشینن ووقتاییک مردباهامون باشه ولی ماشین داداشم هیچکدوم حتی مامانم جلونمیشینیم دوس داریم زنداداشم جلوبشینه راحتتریم اماکلادوران نامزدیم خواهرشوهرم همیشه جلوی ماشینمون مینشست ک باهم آخرش بحثمون شدوفهمیدن ک جای زن جلوپیش شوهرشه

ی باراین اتفاق افتاده ک خودشون رفتن عقب ومنوفرستادن جلوبشینم همیشه مادرشوهرومامانمومیگم ک جلوبشینن و ...

اره بنظر منم این درسته, اولویت با اقایونه اگر باشن اونا جلو بعدم کسی که ناتوانه واسه عقب نشستن, بره جلو, در غیر اینصورت خانم راننده بشینه, فرقیم نداره زیاد, ولی حداقل گله نکنن بعدا

مادرشوهر منم. اصلا تعارف نمیکنه. البته پاهاش درد میکنه. ولی یه تعارف بزن. ماه اخر بارداری هم بودم تع ...

منم دوس ندارم واسه نامزدیمونم همیشه باهامون بود میرفت جلو مینشست کل خرید و همه چی باهامون بود اینقد حرص میخوردم 

خواهرشوهرمم همینجوری بود 

الان زودتر میشینم جلو که اون بره عقب 

خیلی پرواند😠

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
زو نفری جلو نشستین؟؟ ووی مگه داریم مگه میشه

بلللله . نه خودش عقب رفت نه گذاشت من برم منم اعصابم خورد شد برگشتنی بهونه کردم گفتم جایی کار دارم جدا شدم تزشون

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم