دوستانی که زایمان طبیعی داشتن لطفا بگید پزشکی که بالا سرمون میاد دقیقا چه کاری برامون میکنه.
من هم میتونم مامای همراه برای زایمانم با خودم ببرم، هم میتونم به پزشکم هزینه جداگونه بدم که بیاد بالاسرم. ولی نمیدونم واقعا پزشک چی کار میکنه واسه آدم و بودنش چه کمکی میکنه. خب تقش ماما و روحیه دادن و ماساژ و کمکهاش رو میدونم. ولی پزشکو نه.
میشه راهنماییم کنید؟
خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگه زور بزن زور بزن،، و در آخر هم بخیه! اینم بگم که تا دهانه رحمت ده سانت باز نشه اصلا دکترو نمیبینی فقط ماما قبلش همش پیشته و سلامت نی نی و خودتو چک میکنه
در شرایط عادی و طبیعی وجود پزشک در زایمان طبیعی لازم نیست ولی از اونجایی که ممکنه شرایط تغییر کنه و بحرانی بشه وقتی پزشک بالا سرت باشه خیلی بهتره
من خودم تجربه کردم به نظر خودم اگه پزشک بالا سرم نبود یه بلایی سرم اومده بود.... چون ضربان قلب جنین خیلی بالا بود جوری که ماما هم ترسیده بود از طرفی پلاکت خونم هم مشکل داشت ولی دکترم خیلی خوب قضیه رو مدیریت کرد و زایمان خوبی داشتم خدا رو شکر
هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...