2777
2789

یه شب خواب دید براش یه شال زرد خریدم آنقدر یا ذوق میگفت گفتم چه خوابی آنقدر ذوق نداره که برات می‌خرم مامان،یه دوست خیلی دور رفته بود کربلا اصلان فکرش نمیکردیم این چیزی بیاره حتی نمیدونستیم رفته باشه بنده خدا سرطان داشت این شال زرد برا مامانم طواف داده بود آورده بود هر وقت اون شالو میبینم مو به تنم سیه میشه

دقیقا شرایط من مثل شماست حتما منم انجام مبدم

اگر حاجتت بچه اس، زیاد استغفار کن، ذکر یونسیه هم یه جور استغفاره، کلا این ذکر رو مثلاً برای بچه شروع می‌کنی یهو میبینی چند تا چیز دیگه هم کنارش درست شد، فقط حتما کامل بگو از لا اله الا انت تااااا ننجی المومنین

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از یه ذکر هم همیشه معجزه میبینم، ذکر یونسیه، کلا سرگذشت حضرت یونس رو بخونید خیلی زیباست، حضرت یون ...

عزیزم من اینقدر دعا نذر کردم و خوندم اما هیچکدومش برام اثر نداشت حامله نشدم ..نمیدونم چطور بعضیا میگن هم این دعا رو خوندم خدا جوابمو داد پیش امام رضا هروقت رفتم  جوابمو داد اما مگه من کافرم ک جوابمو نمیده ...

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

وقتی همسرم ازم خواستگاری کرده بود پسر عمم هم خواستگارم بوده بابام میخواست به پسر عمم جواب مثبت بدیم منم مجبور شدم قبول کنم ولی وقتی بابام داشت به عمم اینا زنگ میزد گوشی هی قطع میشد بعدش من انگار یچیزیم شد فریاد زدم نهههههه من نمیخوامش دیگه بابام قطع کرد تماس و ...آخه میدونین پسر عمم معتاد بود و ادم درستکاری نبوده....من اونروز بزرگترین معجزه زندگیم و دیدم ...هروقت یاد اونروز میفتم یا یاد اون حالم میفتم مو به تنم سیخ میشه 

اگه میشه واسه  حاجتم از ته ته ته  دلت یه صلوات بفرست واسم ❤
عزیزم من اینقدر دعا نذر کردم و خوندم اما هیچکدومش برام اثر نداشت حامله نشدم ..نمیدونم چطور بعضیا میگ ...

بسپار به خدا،اون چیزی میبینه تو نمیبینه ،هیچ وقت چیزی به زور از خدا نخواه دعا کن بگو دلم خیلی می‌خواد،به ابن فکر کن بچه بده دور از جونش ناقص ،دور از جون مشکل داشته باشه بچت ببینی زجر میکشه تو اصرار کردی بیاد تو دنیا خودتو میبخشی؟اگه شوهرت میزاره بچه بیار از پرورشگاه به خدا خیلی ثواب داره مگه مادری به بارداری و زایمان‌،این همه آدم تو شرایط شما،چه میشه کرد ،میدونم دوس داری بچه از جون و وجود خودت باشه

بسپار به خدا،اون چیزی میبینه تو نمیبینه ،هیچ وقت چیزی به زور از خدا نخواه دعا کن بگو دلم خیلی می‌خوا ...

ن عزیزم منم دوست دارم از پرورشگاه بیارم شوهرم دوست نداره ..و اینکه باید چیزی داشته باشی بنامش بزنی ..اره اینم میدونم ک خدا باید بخواد .نمیدونم دیگه چی بگم میترسم هرچی بگم خدا قهرش بیاد .استغفار

ن عزیزم منم دوست دارم از پرورشگاه بیارم شوهرم دوست نداره ..و اینکه باید چیزی داشته باشی بنامش بزنی . ...

مشکل از کدومتونه؟صبر کن بالاخره اونم یه روز به این می‌رسه که بچه می‌خواد چند ساله ازدواج کردید؟من یه خاله دارم اینجا که بود باد سقط نمی‌دونم چرا اما رحمشو چیدن،رفت انگلیس بچه دار شد همه موندن چه جوری میشه،خدا کریمه انشالا روزیش به تو باشه

وقتی همسرم ازم خواستگاری کرده بود پسر عمم هم خواستگارم بوده بابام میخواست به پسر عمم جواب مثبت بدیم ...

وا چه جالب منم مو به تنم راست شد! سرنوشتت كلا عوض شد پس

💜💜💜
عزیزم من اینقدر دعا نذر کردم و خوندم اما هیچکدومش برام اثر نداشت حامله نشدم ..نمیدونم چطور بعضیا میگ ...

حالتو میفهمم، آدم که منتظر بچه اس هیچی جز یه جواب آزمایش مثبت آرومش نمیکنه، منم مثل خیلیا این روزا رو گذروندم، روزایی که به گربه های توی خیابون حسودیم میشد که اینم بچه داره و من ندارم 😢 ولی تا وقتی اروم نشدم و خودمو به خدا نسپردم حاجت نگرفتم، ببین دوستم، اینکه میگن دائم الذکر باشید میدونی برای چیه؟ یکی از هزاران علتش اینه که یه ذکر مثبت رو مرتب تکرار کنی که هم به فکرت اجازه منفی بافی ندی هم از مشغولیت ناامیدی درش بیاری هم انرژی مثبت اون ذکر رو بگیری، این تعریف خیلی زمینیشه، هی خودتو به در و دیوار نزن، با ذکر خودتو اروم کن تا حاجتت جوونه بزنه، همش خودتو در بارگاه پروردگار ببین که داری نگاش می‌کنی و ذکر میگی و نگاهی میخوای، نه با ناامیدی، فقط با عشق

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
مشکل از کدومتونه؟صبر کن بالاخره اونم یه روز به این می‌رسه که بچه می‌خواد چند ساله ازدواج کردید؟من یه ...

مشکل منم دوتا پارسال سقط کردم بخاطر اینکه نمیدونستم فاکتورم پایینه باید امپول بزنم حالا ک فهمیدم باردار نمیشم .تا اینکه ماه پیش رفتم عکس رنگی گفت چسبندگی داشتی باز شده .یکشنبه باید پریود بشم .اینقدر دلم یجوریه ک احساس مکنم پریود میشم باردار نیستم ...بخدا چقدر نذر چقدر دعا اما ..هرچی اون بالایی بخواد

حالتو میفهمم، آدم که منتظر بچه اس هیچی جز یه جواب آزمایش مثبت آرومش نمیکنه، منم مثل خیلیا این روزا ر ...

ممنون اینم امتحان مکنم ..

مشکل منم دوتا پارسال سقط کردم بخاطر اینکه نمیدونستم فاکتورم پایینه باید امپول بزنم حالا ک فهمیدم بار ...

یکدفه چ خوشحال شدم بی بی زدم مثبت اما ازمایشم منفی بود ..ابروم جلو شوهرم رفت یا سقط مکنم مگم نمیتونم یه بچه نگه دارم 

من مدت ها منتظر بچه بودم، یه سقط داشتم ولی اون ماهی که ذکر یونسیه رو مرتب تکرار میکردم و خودمو کامل ...

ذكر يونسيه چيه؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..