یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
من از یه ذکر هم همیشه معجزه میبینم، ذکر یونسیه، کلا سرگذشت حضرت یونس رو بخونید خیلی زیباست، حضرت یونس به دلایلی از فرمان خدا سرپیچی میکنه و این ذکر که یکی از آیات قرآنه رو برای طلب بخشش میگه، توی آیه بعد هم گفته میشه که بخشیده شد و از غم نجات داده شد، تا اخر این آیه بخونید من معجزه ها دیدم
اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار میزیستنم تمام آن عمر پریشان را..
یبار تو گردنه گدوک برف و کولاک شدید شد ماشین ما داشت سر میخورد هرکار میکردیم نمیشد کنترل کرد با بدبختی زدیم کنار که زنجیر چرخ ببندیم تريلي ها هم پشت ما سر میخوردن ما دوباره یه چند متری ماشین و جابجا کردیم جای قبلی ما یه 206 ایستاد یه نیسان اومد زد له اش کرد برای اونا واقعا ناراحت شدم ولی خدارو شکر کردم با یه جابجایی کوچیک خطر از ما گذشت خودم و همسرم رفتیم زن و بچه رو از ماشینشون کشیدیم بیرون شکر خدا آسیب جدی ندیدن آوردیم تو ماشین خودمون
خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
چه خوب بچه عا منظور اين بود يه اتفاق خاص كه بتونين تعريف كنيد
مامانم ۵ بار ایست قلبی کرد کلیه از کار افتاد دیالیز میشد نفسش با دستگاه بود کبدش زرد شده بود تو کما بود درجه هوشیاری ۳ بهمون گفتن هیچ کاری براش نمیشه کرد یه تومور بد خیم تو رحمش خون ریزی شدید فیبروز ریه هرچی بگی داشت ۹۶ روز تو کما بود یه روز دکتر کفت هیچ کار براش نمیشه کرد هیچ دکتری مسیولیت قبول نمیکرد سحر ۲۱رمضون معجزه ای که منتظرش بودیم اتفاق افتاد کلیه ها از کار افتاده بود کار کرد و همه چی به مرور زمان برگشت ،تا کلی وقت راه و حرف نمیرد الان خدا رو شکر اکی شده،راه میره حرف میزنه،ولی انگار بچه شده پاک شده به دل نمیکیره زود گریه میکنه میخنده