2777
2789
عنوان

عروسی عروسیـ😍😍

439 بازدید | 11 پست

بیست و یکم عروسی پسر عمو شوهرمه منم الان دوهفتست سرکلاژ کردم اگه اونروز زیاد بشینم مشکلی نیست؟

لباسم بادمجونیه جلوش کوتاه پشتش بلنده چه ارایشی بزنم ک هم شیک باشه هم زیاد نباشه؟

موهامم تازه کوتاه کردم تا زیر شونمن چه مدل مو یا شینیونی درستشون کنم؟؟

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممم.به سلامتی عزیزم . 

منم عروسی پسر دایی شوهرمه اصلا نمیدونم چی بپوشم بچه ها هم لباس ندارن 😕

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
استارتر منم پس فردا عمل سرکلاژ دارم و اخر ماه عروسی دعوتم....نمیدونم میتونم برم یا نه. میشه بگی عملت ...

بیهوشی کامله،سرویکسم از سی شد بیست و هشت،دیگه یک شب بیمارستانی از روز بعدش میری خونه و فقط تا دستشویی میتونی بری و بیای بعد از دوهفته هم میتونی بیشتر راه بری ولی بیشتر باید بخوابی

منم‌ آخر ماه عروسی پسر عمه همسرخان هستش ولی اصلا نمیخوام برم اینقدر که عمه ش ادم بیخود ومزخرفی هست  البته منم اصلا برام مهم نیست حرفاشم همه رو دایورت میکنم ب خودش ودخترش ولی بازم حرص میخورم از دستش...خوش بحالتون طرفاتون ادمن 

منم‌ آخر ماه عروسی پسر عمه همسرخان هستش ولی اصلا نمیخوام برم اینقدر که عمه ش ادم بیخود ومزخرفی هست & ...

وای نه اینقدر پسر عمواش بر عکس بابا شوهرم پاین مگه میشه نرم تازه چون سررکلاژ کردم نمیرقصم وگرنه وسط بودم کلش

یه بالش کوچولو بر با خودت بزار زیرت بشین که رو صندلی اذیت نشی

همش هم لازم نیست بشینی یکم برو نمازخونه دراز بکش

خیلیم زود نرو که اذیت بشی 

نهایت 1-2 ساعت اونجا باش

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4