الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم عروسی پسر دایی شوهرمه اصلا نمیدونم چی بپوشم بچه ها هم لباس ندارن 😕
😊 میوه خشک و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
استارتر منم پس فردا عمل سرکلاژ دارم و اخر ماه عروسی دعوتم....نمیدونم میتونم برم یا نه. میشه بگی عملت ...
بیهوشی کامله،سرویکسم از سی شد بیست و هشت،دیگه یک شب بیمارستانی از روز بعدش میری خونه و فقط تا دستشویی میتونی بری و بیای بعد از دوهفته هم میتونی بیشتر راه بری ولی بیشتر باید بخوابی
منم آخر ماه عروسی پسر عمه همسرخان هستش ولی اصلا نمیخوام برم اینقدر که عمه ش ادم بیخود ومزخرفی هست البته منم اصلا برام مهم نیست حرفاشم همه رو دایورت میکنم ب خودش ودخترش ولی بازم حرص میخورم از دستش...خوش بحالتون طرفاتون ادمن