دیروز خواهر شوهرام گیر دادن بعد از ۴سال که بیاییم عکس و فیلم عروسیتو ببینیم.در واقع خودشونو میخوان به بهونه عکس دعوت کنن خونمون و من اصلا دلم نمیخواد عکس و فیلم عروسیمو نشونشون بدم و یه چیزه شخصی.هی هر دفعه میبینه منو شوهرمو خودشو دعوت میکنه خونمون.من واقعا نمیدونم چجور حالیشون کنم دلم نمیخواد باهاشون صمیمی باشم.و دلم میخواد دعوتی باشه وقتی دعوت میکنم بیان
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دوتاداد اش دارم یکیش بی نهایتتتتتت مهربونه آرزومه ببینم که دامادشده عاشق اون روزم که ببینم دامادشده حالااصاف یکی بیادنذاره من فیلمشوببینم به خداانصاف نیس
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
میشه بگی از چیه مهمون بدت میاد من درک نمیکتم آخه خودم عاشق مهمونم
عزیزم بی خبر میان عموم مثلا همیشه کارشون همینه یا لباس مناسب نپوشیدی یا از چیزی نارتحتی همبشه هم توقع دارن خونه باشی یبار اومدن منم چون هوا گرم بود لباس گشاد تنم بود خیلی ضایع بود بعد دسشویی بودم اوندن هرچی صدای مامانم زدم لباس بیاره نشنید منن گیر افتادم خلاصه عموم اومد دیشویی منم قایم شده بودم دیدم کلی ضایع شدم واسه همین بدم میاد اه متنفرم عروس خواهرمم از تهران میان شیراز خونه ما نزدیک سه هغته میمونن هیچ کاری نمیکنه همه غذایی دوس نداره سخته نمیشه تحمل کرد
اگه شوهرمون رومیخوایم بایدخانواده شوهم بخوایم چه پدرومادرش روچه برادرخواهرش رو.اگه بدهستن حتماشوهرمون هم بده اگه خوب باشن شوهرمون هم خوبه چون تربیت شده همون خانواده ست .این نظرمنه
مخالفین ریپلای نکنیدلطفا😊
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چه اشکالی داره از این لوس بازیا بیزارمممم خدا رو شکر زن داداشم خیلی خانومه و واقعا برام مثل خواهره ان شاالله یه زن خوبم نصیب پسرم بشه اخرش نه یکی که خونش رامون نده و فیلمشو برامون نذاره
من الان یه مدته نه اوضاع روحی خوبی دارم نه مالی دقیقافک وفامیل شوهرمم الان همه خودشونودعوت میکنن خونمون چراماایرانیایه ذره درک نداریم چون خونه برادرشونه حق هرکاری روندارن ک تواین زمونه مردم حوصله خودشونوندارن حالامهمون بماند کاش یه مقدارباشعورباشیم هرچیزی متعادلش خوبه حتی معاشرت
توفقط میتوانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نتواندازتوبگیردمابقی همه وهم است
وا!!!!به خواهر و مادر خودتونم نشون ندادید؟!این شوهر ،برادر و پسر یک خانواده بوده که با هزار ارزو بزرگش کردن،خودتون پسر دار بشید دوست دارید همین برخورد باهاتون بشه؟!!!!