2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد بیای خونم بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 108 پست
میشه بگی از چیه مهمون بدت میاد من درک نمیکتم آخه خودم عاشق مهمونم

ببین من خیلی ساله تو غربت زندگی میکنم ماییمو مامانم اینا مهمون سالی یه بار شاید بیاد عادت کردیم به این تنهایی مهمون بیاد سخته برامون تحمل شلوغی نداریم حتی واسه مهمونی رفتن عزا میگیریم دست خودمون نیست از دوازده سالگی تو غربت بودم تا الان که 31 سالمه کم نیست خلوتی خودمون برامون قابل تحمله ولی اینکه کسی بخواد بیاد همیشه روی باز نشون میدیم مهمون حبیب خداست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چقدر ناراحت نشیا بی شعوری هنر کردی که نشون ندادی عکستو بکن تو کو....ت واااالا عروسی داداششه دوس داره ...

خونسردی خودتو حفظ کن عزیز جان خوبه تو خواهر شوهرش نیستی😂😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش اگر بگه میرم میبینم ولی خودم هیچ موقع نمیگم میخوام بیام ببینم عکساتو

واي خوب چون تو اينجوري ! نسبت به داداشت بي احساسي علت نميشه بقيه اينجور باشن ك...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یعنی خواهر حق نداره فیلم عروسی برادرشو ببینه؟

عزیزم اینجا کسی با شما دشمنی نداره. ولی عکس العملت درست نیست.

من خودم از مهمونی های بدون برنامه ریزی متنفرم. ولی خواهر آدم باید گاهی بتونه بیاد خونه برادرش.

عزیزم فیلم رو می گیرن که بعدا بشینن ببینن تجدید خاطره بشه. چرا انقدر سخت می گیرید؟

می خواید ببرید توی صندوق امانات بانک مخفیش کنید یه وقت دست سرویس های جاسوسی نیفته!

چقدر ناراحت نشیا بی شعوری هنر کردی که نشون ندادی عکستو بکن تو کو....ت واااالا عروسی داداششه دوس داره ...

وااا .شما اصلا میدونی نن کیم چی گذشته که اینجوری حرف میزنی ؟مگه من به شما بی احترامی کردم  که به من اینجوری حرف میزنی ؟خواهرشوهرام از روز خواستگاری تا الان بامن یه کلمه حرف نزدن کلا منو تو جنعشون حساب نمیکنن بعد من برم بگم بیایبد توروخدا عکسنو ببینید ؟به جهنم میخواستن ببینینن خودشون میگفتن نه که هردفه بی محل کنن اخرم من برم بگم توروخدا بیایین فیلممو ببینید .در صمن نه دعوایی باهم داشتیم نه حرفو حدیثی از روز اول خودشون نخواستن که باهام دوست باشن نمیدونم چرا .الان بدجور حق الناس افتاد گردنت بخاطر حرفات .منم میتونستم چارتا دری وری بهت بگم ولی نمیگم در شان خودم نمیبینم 

وا حالا چیزی ازت کم میشه فیلم عروسینو ببینن از خداتم باشه انقدر ذوق دارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یعنی ذوق نداری ؟   واقعا خیلی بی انصافی من حق و به خواهرشوهرات میدم اصلا دوس دارن 10بار فیلم و ببینن شما چرا بدت اومده 😖😖

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...

من رفت وآمد رو گفتم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟