2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد بیای خونم بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 108 پست
وا خب نشون بده اشکال نداره!دوستت دارن که بهت میگن وگرنه اصلا محلت نمیدادن!

دقیقامال من دوسم ندارن نمیان منم دیگه نرفتم رابطه م قطع شدخداروشکککرمن واقعابدنیستم اوناباهمه اینجورین

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
بهم برنمیخوره. منم جواب استارتر رو دادم که وقتی میگه نمیدونه چطوری بهشون بگه که نمیخواد نشون بده این ...

امضات چه غمی داشت😳

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وامگه خودشون تواون فیلم نیستن؟مگه برادراونا که از قضا شوهرشماست نیست؟واقعا دوس ندارید فیلم وعکس عروس ...

وای منم همینجور!مینشستیم فیلمو میدیدیم و دوباره یاد میکردیم میخندیدیم!انقد عروسیم خوش گذشته بود به همه خداروشکر!همه هم میگفتن عکساتونو میخواهیم ببینیم!برای عیداون سال آلبوممو به همه نشون دادم !😁

من از ذوقم هر کی میومد خونم نشون میدادم 

خیلی جاهام رفتم حتی فامیل دور یا خانواده شوهر

امه دوق دارن حتی بدون اینکه بگی میارن نشون میدن

تحفه نیست که

به نطرم از درون مشکل داری

هر چیم بگی اونا اذیتت میکنن به نطرم خب تو شمشیر از رو بستی

نمیشه که همیشه یه طرف خوبه طرف مقابل بد

به رفتارهای خودتم نگاه کن

کم کسی اینجوریه

حالا من خودم از مهمون بدم میاد دوسم ندارم کسی بیاد ولی این دیگه از روو بدجنسی هس ک نخوای فیلم و عکس عروسی برادرشونو نبینن چیش شخصیه مگه میخوای ب غریبه نشون بدی مگه بدی ازشون دیده باشی در غیر این صورت عروس بدجنسه ای رو سرم نریزین 

من که تازه دختر خاله های شوهرمم اومدن فیلم رو دیدن چون همه دوس دارن بدون تو فیلم چطوری هستن. به نظرم واقعا داری بی انصافی میکنی. 

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
بهم برنمیخوره. منم جواب استارتر رو دادم که وقتی میگه نمیدونه چطوری بهشون بگه که نمیخواد نشون بده این ...

منم با استارتر بودم از قضا تو ریپلای تو جوابم اومد😁

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

خودت دوست داری زن داداشت خونش رات نده یا داییت مادرتو؟ زمین خیلی گرده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من خودم به شخصه ازنظرعروسمونم یه خواهرشوهر مهربونم،و اصراری نداشتم فیلم عروسی داداشم رو ببینم خودشون یبارکه اونجابودیم برامون فیلم رو گذاشتن دیدیم ولی اگه یه درصدم دلم می خواست واجازه نمیداد دیگه عمرا خونش نمیرفتم

والادرک نمیکنم فازاستارترچیه ؟؟؟

این همه درموردجاری بدمیگن ولی جاری من یه بارحرف عروسیشون پیش اومدداشتیم خاطراتش رومیگفتیم فیلمش رودادبهم گفت ببرنگاه کن باخیال راحت فقط به شوهرت نشون نده  .یه هفته فیلمش خونه مابود کوچکترین دلخوری  پیش نیومدبس که اعتمادداشت بهم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
حالا من خودم از مهمون بدم میاد دوسم ندارم کسی بیاد ولی این دیگه از روو بدجنسی هس ک نخوای فیلم و عکس ...

میشه بگی از چیه مهمون بدت میاد من درک نمیکتم آخه خودم عاشق مهمونم

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
وای منم همینجور!مینشستیم فیلمو میدیدیم و دوباره یاد میکردیم میخندیدیم!انقد عروسیم خوش گذشته بود به ه ...

من اگه کسی نشون نده فکر میکنم خیلی بد شده که نمیخاد کسی ببینه 

چون خودم دوسش دارم نشون همه میدم

امضا ندارم انگشت میزنم☝
میشه بگی از چیه مهمون بدت میاد من درک نمیکتم آخه خودم عاشق مهمونم

وای منم مهمون خیلی دوس دارم. ولی الان که باردارم واقعا دوس ندارم کسی بیاد خونم برام سخته

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍