2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد بیای خونم بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 108 پست

خب عزيزم چ اشكالي داره بيان خونه داداششون.همين كارا رو ميكنيد ك انقد روابط سرد شده و بچه هاي امروزي خاله و عمه و دايي و عمو نميشناسن و هميشه تنهان.ب فكر خودتون نيست ب فكر جو صميمي خانوادگي باشيد.

وا اونام خونه برادرشونه امید دارن فیلم شب زفاف عروسی ک نیس شخصی شخصی 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعابعضیاعجیب غریبن من داداشی که فیلم عروسیشونشونم نده ازجلودرشم ردنمیشم همچین زنداداشیرم آدم حساب نمیکنم دعوتم کنه نمیرم والابازم اونان به شماارزش میدن من باشم ۰۰۰

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

وامگه خودشون تواون فیلم نیستن؟مگه برادراونا که از قضا شوهرشماست نیست؟واقعا دوس ندارید فیلم وعکس عروسیتونو کسی ببینه حتی مادرو خواهر حودتون؟

نمیدونم بده من هرکی میومد بدوبدو میرفتم نشون میدادم😁

امضا ندارم انگشت میزنم☝
خب خیلی شیک همسرت بگه فیلم عروسی شخصیه

وا ! اگ اینجوریه پس هیشکیوودعوت نکنن انتظار کادو نداشته باشن اهنگ گذاشتن هیشکی نره وسط بگن ما نمیایم شخصیه عروسی وااسه شما دوتاس ! یه حرفایی میزنینا .. غریبه نیس ک خواهر دوماده ... 

عزیزم من اینجور مواقع خیلی سخت نمیگیرم

به چند دلیل یکیش اینکه خونه برادرشونه و مطمئنم خیلی دوست دارن بیان.....

دوم اینکه فیلم عروسی رو همه دوست دارن ببینن بس که جالبه......

سوم اینکه با یه بار دعوت هیچ اتفاقی نمیافته

....پدرشوهرم اینا خیلی نمیان خونم ولی همونم که میان کای تعریف میکنن از مهمون دوست بودن من....شاید کمی سختت باشه ولی مگر چند وقت یه بار میان خونه شما؟

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

[QUOTE=65632118]الکی بپیچونینشون... تو تعارف بگو بعداً ی روزو مشخص میکنم تشریف بیارید. هی همینو بگو ولی تاریخ دقیق ...[/QUO

عزیزم شما به گرد بودن زمین اعتقاد داری؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

انصافم خوب چیزیه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مطمعن باش براشون مهم نیس 

شایدم نباشه .اره اونا کلا یخن ....حتی تو عروسیم بااام یه کلمه حرف نزدن بااینکه هیچ مشکلی باهم نداریم .لابد مهم نیس واسشون .واسه منم مهم نیس البته 

وااااای مثل خواهرشو بزرگه من خداشاهد فیلم عروسیمو دیدنا بازم میگن خیلی دلم میخاد فیلم عروسیتو دوباره ببینم ایوانکا حالا خودش 6سال پیش عروسی کرده منم سه چهارساله عروس اینام بمن تاحالا فیلم عروسیشو نشون نداده ها ولی من هم آلبوممو نشون دادم هم فیلمو

خدایا خودت کمک کن 🙏🙏🙏
یعنی چی ک شخصیه همه تو مراسم بودن بعد فیلم عروسی میشه شخصی بت برنخوره ها این کارا عقده ای بازیه ک ی ...

بهم برنمیخوره. منم جواب استارتر رو دادم که وقتی میگه نمیدونه چطوری بهشون بگه که نمیخواد نشون بده این راهشه. نگفتم ک خودم این کار رو کردم.

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
خب خیلی شیک همسرت بگه فیلم عروسی شخصیه

وا یعنی چی شخصیه مگه فیلم دونفری وعاشقانس ؟ فیلم عروسی داداششونه واااای داداش من همچین حرفی بزنه تا اخر عمر نگاش نمیکنم

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...