دیروز خواهر شوهرام گیر دادن بعد از ۴سال که بیاییم عکس و فیلم عروسیتو ببینیم.در واقع خودشونو میخوان به بهونه عکس دعوت کنن خونمون و من اصلا دلم نمیخواد عکس و فیلم عروسیمو نشونشون بدم و یه چیزه شخصی.هی هر دفعه میبینه منو شوهرمو خودشو دعوت میکنه خونمون.من واقعا نمیدونم چجور حالیشون کنم دلم نمیخواد باهاشون صمیمی باشم.و دلم میخواد دعوتی باشه وقتی دعوت میکنم بیان
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی چی ک شخصیه همه تو مراسم بودن بعد فیلم عروسی میشه شخصی بت برنخوره ها این کارا عقده ای بازیه ک ی خواهرو از دیدن فیلم عروسی برادرش محروم کنی نمیخورتش ک
ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.