2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

91 بازدید | 9 پست

سلام خانما من سی اردیبهشت توی پنج هفته سقط خود به خودی داشتم که البته احتمال خیلی زیاد بخاطر مشکلات اسپرم همسرم بود دکتر اجازه داد که ماه بعد از سقط اقدام کنم و اقدام کردیم در صورتی که اصلا فکرشو نمیکردیم که بشه یعنی تقریبا داشتیم برای میکرو آماده میشدیم که همسرم آزمایش داد و اونجا معجزه رو دیدیم با چشم خودمون ازمایش همسرم به طرز باور نکردنی پیشرفت داشت در صورتی که تا قبل از اون پیشرفتی ندیده بودیم خلاصه آزمایش رو بردیم کلینیک نازایی و من نوبت گرفتم برای دکتر زنان که ببینم با این ازمایش بازهم نیاز به روش های کمک باروری داریم یا نه دکتر میخواست سونو واژینال کنه بهش گفتم من چون اقدامم ممکنه باردار باشم مشکلی نداره گفت نه اصلا سونو کرد گفت ضخامت رحمت کلفته گفت شاید سقطت کامل انجام نشده و اینکه تخمدان راستت هم به شدت pco شده !!!!! دستگاه رو که در اورد خونی شده بود به خانم دکتر گفتم گفت شاید پریود شدی از اون موقع کمر درد پریودی و تیر کشیدن رحمم شروع شد و من تا سه روز منتظر پریود موندم اما نشد که نشد آخر شب بی بی چک گذاشتم هاله انداخت فرداش آزمایش دادم بتا 42 بود به یه دکتر زنان خوب نشون دادم گفت این خوب نیس و احتمالا میخواد سقط بشه یا هم لقاح دیر انجام شده ولی حالا یه سری دارو مینویسم استفاده کن تا جلوی سقط رو بگیره و سه هفته بعد بیا واسه سونو اما خب خیلی دلگرمم نکرد داروها شیاف پروژسترون و آمپول انوکساپارین و آ اس آ و پردنیزولون و دوفاستون بود من خودم سه روز بعد رفتم بتا رو تکرار کردم و جواب امیدوار کننده بود 208 شده بود .الان یازده روز میگذره تا همین سه شب پیش شدیدا کمردرد پریود و تیر کشیدن رحم رو داشتم اما سه شبه خیلی بهتر شده اما قطع نشده و عوضش سه شبه کمی حالت تهوع و سوزش سرمعده دارم خیلی واسه قلب نگرانم کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم راهنماییم کنه به نظرتون روزی که میرم سونو که طبق آخرین پریود 7 هفته و 4 روز میشم با توجه به اینکه احتمال خیلی زیاد لقاح دیرتر انجام شده قلب رو میبینه دکتر؟ببخشید انقد طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه احمقی بود سونو واژینال کرده اه اه

آره واقعا بعدم اصلا نفهمید حامله م من خودم چون سه روز گذشت و پریود نشدم و اینکه گفت ضخامت رحمت زیاد شده شک کردم بی بی چک استفاده کردم

من  6 هفته و چهار بودم رفتم گف تشکیل نشده ولی بهم گفت هفته 8 برم که چون دکترم رفته بود مسافرت موند هفته 9 که رفتم گفت تشکیل شده ولی نمیتونم صدای قلبش رو بشنونم که هفته 10 رفتم گف خداروشکر سالمه 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....