2777
2789

سلام دوستان. اونایی که همیشه بدن های اصلاح شده ای دارن لطفا بگن هر چند وقت یکبار و با چه روشی اصلاح بدن انجام میدن.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز

پودر موبر هرچقد از خوبیش بگم کم گفتم

کل بدنمو میزنم تقریبا دو هفته طور میکشه تا حدی بشع که بخوام بازم اصلاح کنم البته دستمو سعی میکنم با اپی لیدی بزنم ولی من چون پر موئم همه جای بدنم مو داره سه تا بسته کل بدنم میره تمیز نمیز میشم

فقط قسمت داخلی رونم جوش میزنه .

اولا خیلی درد داشت اما الان عادت کردم بهش بهمرور موهارو نازک میکنه من خیلی پشمالوام وموهای زبری داشتم الان موهام نازک تر شده 

موم مینداختم موهام نازک نمیشد

💏
عزیز پودر موبر هرچقد از خوبیش بگم کم گفتم کل بدنمو میزنم تقریبا دو هفته طور میکشه تا حدی بشع که بخ ...

منم پرموام اما ببخشیدا برای بیکینی گذاشتم فرداش جوونه زده بود 😣

شماچه جوری دوهفته طول میکشه؟!

💏
عزیز پودر موبر هرچقد از خوبیش بگم کم گفتم کل بدنمو میزنم تقریبا دو هفته طور میکشه تا حدی بشع که بخ ...

منم از پودر موبر استفاده میکنم .همون داروی قدیمی ها. ولی خیلی دنگ و فنگ داره. بعدم باید صبر کنی که دوباره بلند شه که زمان میبره ضایع میشه موها.ولی خداییش واسه پوست عالیه.مرسی عزیزم.

منم پرموام اما ببخشیدا برای بیکینی گذاشتم فرداش جوونه زده بود 😣 شماچه جوری دوهفته طول میکشه؟!

برا منم اینطوریه😣😣 کلا اون قسمت هرچی بزنم یه روزه درمیاد حالا اپیلاسیونو امتحان نکردم

فقط قسمت داخلی رونم جوش میزنه . اولا خیلی درد داشت اما الان عادت کردم بهش بهمرور موهارو نازک میکنه ...

منم پرمو هستم البته بعضیام میگن نیستیم ولی به نظرم هستم. دسگاتون چه مارکیه و چند خریدین؟

برا منم اینطوریه😣😣 کلا اون قسمت هرچی بزنم یه روزه درمیاد حالا اپیلاسیونو امتحان نکردم

منم یه مدت اپلیدی کردم جوش زد الان دوباره اون قسمتو شیو میکنم تا خوب شه بعد دوباره بااپیلیدی میزنم

💏