2777
2789
عنوان

بد شانسی

110 بازدید | 13 پست

چ طوره ک بعضیا انقد خوش شانسن ولی من نه ؟

این همه درس بخون اینور کلاس اونور کلاس

اونوقت دوستام ک همه از من پایینتر بودن سر کار .ازدواج خوب.زندگی راحت.تازه روز ب روز راه موفقیتشون بیشتر میشه 

حسادت نیس ولی وقتی مقایسه میکنم اذیت میشم

داخل پرانتز عرض کنم !

این روزها  خیلی ب ظاهر زندگی ملت نمیشه اکتفا کرد ...

بعضیا 

با سیلی صورت شونو سرخ نگه میدارن و آبرو داری می کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل پرانتز عرض کنم ! این روزها  خیلی ب ظاهر زندگی ملت نمیشه اکتفا کرد ... بعضیا  با سی ...

سلام دوست خوبم گومبولی جان شب به خیر الهی عاقبت به خیربشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
۲۸

متاهلی؟

خواهر جان تو درس خوندی پس چرا احساس ناامیدی میکنی؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سلام دوست خوبم گومبولی جان شب به خیر الهی عاقبت به خیربشی

سلاآاام بر تو ای بانوی مهربان 🌷🌷🌷🌷☺️☺️

انشاالله همیشه خوب و خوش و سلامت باشی 🤗🤗❣️❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
متاهلی؟ خواهر جان تو درس خوندی پس چرا احساس ناامیدی میکنی؟

همین ک درس میخونیو ب هیچ. جا نمیرسی بیشتر ادمو اذیت میکنه

اگه ادم تلاش نکنه میگه مهم نیس ولی وقتی تلاشتو میکنی و شانس نداری بده

[QUOTE=65607186]سلاآاام بر تو ای بانوی مهربان 🌷🌷🌷🌷☺️☺️ انشاالله همیشه خوب و خوش و سلامت باشی 🤗🤗❣️❣️[/QUOTEممنونم💚💙❤

همین ک درس میخونیو ب هیچ. جا نمیرسی بیشتر ادمو اذیت میکنه اگه ادم تلاش نکنه میگه مهم نیس ولی وقتی ت ...

آدمیزاد به امید زنده هست کمی امیدوار باش