بچه ها دیروز می خواستم آیفون فیک بگیر مدلش خیلی معلوم بود اصلا مارک اول نبود ولی اونجوری بود میداد 15 تونن بعدا بیخیال شدم به نظرتون بگیرم یا نه آشنا دارید قیمتش چنده ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا نکن این کار رو، پولت رو دور میریزی عزیزم. قطعاتشون کیفیت نداره و دو روز دیگه بخوای تعمیر هم بکنی نمیتونی. همون پول رو بده یه شیائومی یا سامسونگ بگیر برات بیشتر میمونه.
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit
صدبار گفتم آیفون فیک خریدن یه ریختن پولت تو جوب میگی چرا چون هفته اول آنتن داره دیگه بعدش اصلا آنتن نمیده همش باید تو تعمیرگاه باشه کسیم ازت نمیخرتش تو که میخوای بخیری برو سامسونگ و آنر بخر کسی با گوشی آیفون شاخ نمیشه
من خودم نوت 14 پرو دارم کاراییب هم خیلی خوبه چند وقت پیش یکی از آشنا ها آیفون 11 خرید باطریش بعد یک ماه ترکید آتیش گرفت به خاطر اون یکم هم موندم چیکار کنم
«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .