2777
2789
بپرس عجقم 

میسی😘😍

من عید موهامو هایلایت کردم که رنگش به قرمزی میزد بعد از دوسه ماهی ان 10 گذاشتم که ارایشگره گفت نترس به قرمزی نمیزنه ولی بازهم به قرمزی زد حالا میخوام دودی زیتونی بذارم که متمایل به سبز باشه واصلا نارنجی و قرمز نشه میخوام بدونم شماره چند بگیرم دودی و زیتونی رو که اونی بشه که میخوام پوستتم تقریبا گندمیه ببخشید که طولانی شد 😘

فعلا امضا ندارم 
میسی😘😍 من عید موهامو هایلایت کردم که رنگش به قرمزی میزد بعد از دوسه ماهی ان 10 گذاشتم که ارایشگره ...

عشقم دودی رو با زیتونی نسبت ۱به ۲قاتی کن و دودی رو حتمی دو درجه  روشنتر از چیزی که زیتونی رو گرفتی بگیر چون دودی دودرجه تیره تر میشه همیشه بخاطر تناژش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام خيلي كمه ريزش هم داره !نميخوام دكلره كنم ولي دوس دارم رنگ كنم

دوست من روی موهای بدون دکلره و رنگ ،ماهگونی میذاره همیشه خیلی ناز میشه

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍