2777
2789
عنوان

عوض کردن دکتر زنان در هفته 39

422 بازدید | 19 پست

تورو خداااا بیاین کمکم کنید دارم دیوونه میشم .. هفته ی 39 رو تموم کردم فشارم هرروز روی 14 است ولی دکترم بازم اصرار داره منو طبیعی زایمان کنه ... اعصابم خورده می خوام دکترم رو عوض کنم تو بیمارستان بهمن چه دکتری خوبه برای سزارین؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم می خوام سزارین بشم گیر نمی ده نه الا بلا باید طبیعی زایمان کنی؟؟؟؟ دستمزد جدا میگیره تو مطب؟ ...

دوستم پارسال نيكان زايمان كرد باهاش

نه گير داد

نه زيرميزي گرفت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

این قانون مسخره زایمان طبیعی خیلیها رو بدبخت کرده...حتما پیگیری کن دکترا دلشون نمیسوزه مگه هر کس خودش پیگیر باشه

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
واقعا شورشو دراوردن این دکتراااااا 

دکتر من گفت لعنت کنه آخوندا رو ...این بساطو اونا واسه دکترا و مردم درآوردن...مشکل دکترا نیستن از بالا کنترلشون میکنن و به ازای هر سزارین کلی امتیازشونو کم میکنن

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...

خواهر من پنج سال پیش بهمن دوقلو سزارین کرد فاجعه به بار اوردن تو اتاق عمل هنوز خواهرم دنبال شکایت و دادگاه کشی از دست شون

خاک بر سرها هول کردن لگن یه بچه ش در رفت انقدر احمق بودن جفت و جا گذاشتن دوباره شکم و باز کردن خواهرم تا مرگ رفت برگشت 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕