الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دعوا زبون خوش که حالیش نمیشه ضد بار با زبون خوش گفتم نفهمید یک بار با دعوا گفتم فهمید بهش گفتم پول تو پول منم هست منم دارم برای این زندگی زحمت می کشم پول منو تو نداره اگر بفهمم هزار تومن برای اونا خرج کردی منم پولامو ازت جدا میکنم چند بارم مادرش زنگ زد گفت بگو فلانی برامون گوشت بخره نداریم منم گفتم علی رو بفرستید(برادرشوهرم)شوهرم خونه نیست ولی اگر پول ندارین پول بفرستم (با مهربونی گفتم)گفت نه مامان این چه حرفیه گفتم میایین سر راه بگیرین بیارین!!!!
کلا دیگه برادر شوهرم دختر رو گذاشت کنار و نگرفت حالا بعد اون جریان گیر دادن به شوهرم و من که حسودین نتونستی خوشحالی برادتو ببینی و بخاطر نا سپاسی های تو این جریان پیش اومد حالا من اصلا دخالت نمیکردم میگفتم به خودشون مربوطه ولی روز بعد مادر شوهر نعره میزد که آره اون زنش که خدا جیگرشو بسوزونه اونو پر کرده پسر من خوبه و این چیزارو بلد نیس و میگفت که ایشالا مثل جاری دیگه که سکته مغزی ناقص کرده که خدا رو شکر چیزیش نشده سکته کنه اون بخاطر نفرینای من سکته کرد که کاش اینم بکنه و پسرمو از ارث پدرش محروم میکنم