2777
2789
عزیزم از لحاظ نوشتاری قابل فهم نیست یعنی چی اون قسمتی که ما یه خانواده ایی هستیم که به کجا بریم تو ...

یعنی اینکه ما اینقد صلاحیت داریم که دفعه اول هر کجا خواستگاری بریم دختر میدن بهمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمنم چیزی نخریدن حتی عروسیمم بهم کادوندادن،مادرشوهرم موقع رقصیدنم ده تومن شاباش بهم داد درحالیکه خود ...

خخخخخ پدر شوهرت زبون درازی میکنه؟؟😆😆😆😆😆 چ متشخص

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
چه جوری فشار اوردی

با دعوا زبون خوش که حالیش نمیشه ضد بار با زبون خوش گفتم نفهمید یک بار با دعوا گفتم فهمید بهش گفتم پول تو پول منم هست منم دارم برای این زندگی زحمت می کشم پول منو تو نداره اگر بفهمم هزار تومن برای اونا خرج کردی منم پولامو ازت جدا میکنم چند بارم مادرش زنگ زد گفت بگو فلانی برامون گوشت بخره نداریم منم گفتم علی رو بفرستید(برادرشوهرم)شوهرم خونه نیست ولی اگر پول ندارین پول بفرستم (با مهربونی گفتم)گفت نه مامان این چه حرفیه گفتم میایین سر راه بگیرین بیارین!!!!

ازون به بعدم دیکه زنگ نزد 

If you can dream you can do it...  
خیلی سخته همش ب طلاق فک میکنم چون واقعا دیگه نمیتونم شوهرمم همش طرف مادرشه میگه نمیتونم چیزی بهش بگ ...

بعضیا کلا وقتی احترامشونو داری و جواب کاراشونو ندی فکر میکنن خبریه

من هرازگاهی یه کم محلی یه ماهه میکنم ب خانواده شوهر ک هوا برشون نداره

کم زبونیمو اینجوری جبران میکنم 

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
ماشالا توانایی دهه هشتادیا...حقا که گودزیلان

تازه دوست پسرشو میخواسته ندادنش😑😶😃😶خدایا چقد بچه ها الان زبلن

دختر۱۵ساله خودکشی 

اونوقت روسینه اش چرا جای بخیه اس؟؟؟

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

من یکیو میشناسم خودش 57ییه زنش 72

زنه درسته خاندانِ پسره رو میذاره تو جیب بغلش😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بعضیا کلا وقتی احترامشونو داری و جواب کاراشونو ندی فکر میکنن خبریه من هرازگاهی یه کم محلی یه ماهه م ...

من ک دیگه تصمیم گرفتم فقط کم محلش کنم زیادم باهاش حرف نزنم

چی میشد الان مجرد بودم خداااا  

کلا دیگه برادر شوهرم دختر رو گذاشت کنار و نگرفت حالا بعد اون جریان گیر دادن به شوهرم و من که حسودین نتونستی خوشحالی برادتو ببینی و بخاطر نا سپاسی های تو این جریان پیش اومد حالا من اصلا دخالت نمیکردم میگفتم به خودشون مربوطه ولی روز بعد مادر شوهر نعره میزد که آره اون زنش که خدا جیگرشو بسوزونه اونو پر کرده پسر من خوبه و این چیزارو بلد نیس و میگفت که ایشالا مثل جاری دیگه که سکته مغزی ناقص کرده که خدا رو شکر چیزیش نشده سکته کنه اون بخاطر نفرینای من سکته کرد که کاش اینم بکنه  و پسرمو از ارث پدرش محروم میکنم