2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

182 بازدید | 15 پست

پسرم هفت ماهس تازه نشستنو یاد گرفته کمی پیش نشسته بود برگشتم برم عروسکشو بیارم افتادزمین پشت سرش خورد زمین خیلی نگرانم کسایی که تجربه دارن نگرانی که نداره

نگرانی نداره تازه اول خوردن زمینه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبايد محكم بخوره چون هنوز خيلي سفت نيست سرش ولي شما نبايد تنهاش بزاريد حتما بايد پشتت متكا بزاريد ولي چيزي نميشه يعني اگ خيلي بخوره چرا ولي نبايد خيلي بخوره زمين حالا اتفاق افتاده ديگه نگران نباشيد 

قضاوت فقط کار خداست...
هیچی نمیشه  از اینن ببعد ی متکا کوچولو پشتش بذار

عزیزم...ان شاالله که چیزی نیست... بچه تا بزرگ بشه هزار بار میخوره زمین و به هزارجا میخوره...

ما "خودمـون" هستیم که به دیگران یاد میدیم چه رفتاری با ما داشته باشن...رفتار دیگران با ما تا حد زیادی بازتاب رفتار و اعمال خودمونه...
حالت تهوع و استفراغ رو چک کن  اگه بیش تر شد خدای نکرده ببر دکتر   تو خواب هم چک کن ببین حا ...

یعنی چه جوری توخواب هوشیار باشه!؟🤔

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
یعنی چه جوری توخواب هوشیار باشه!؟🤔

یعنی وقتی مثلا پتو روش میکشه و تو خواب به پهلو بخوابونه متوجه شه و یه تکونایی بخوره خودش یا ناله ای چیزی کنه که یعنی متوجه شده و هوشیار هست 

یعنی وقتی مثلا پتو روش میکشه و تو خواب به پهلو بخوابونه متوجه شه و یه تکونایی بخوره خودش یا ناله ای ...

آهان، ممنونم از توضیحتون❤

ای جونم الهییییییی💋💋💋💋💋💋

دلم غش رفت!😍😍😍😍😍😍

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏