2777
2789

سلام خانوم خشگلا 

دختر من 5 سالشه و از 3 سالگی از پوشک گرفتم و کنترلش خوبه اما هر چند روز یک بار یک لک مدفوع میکنه تو لباس زیرش 

دعواشم میکنم میگه ببخشید باز پشتش تکرار میشه اسهالم نداره نمیدونم چرا واقعا خیلی کم کثیف میکنه😳😳😳

بچه های شمام اینجوری بودن؟؟میدونین چرا اینجوری میشه من فکر میکنم خودشم نمیخواد ولی میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر جاریم همینطوریه...

دلیلش رو میگه تنبلی برای دستشویی رفتنه... 

فشار میاد بهش و... 

به نظرم سن دخترت بره بالا خوب میشه

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
یه دکتر ببرش دخترمن دلدرد گرفتی اینطوری میکنه ببخشیدا باد دادنی با پیپی میاد بیرون انگار😷🙈🙈

منم فکرم همینه اما اخه چیکار کنم این حرکت قطع بشه ساله بعد مدرسه ای میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
پسر جاریم همینطوریه... دلیلش رو میگه تنبلی برای دستشویی رفتنه...  فشار میاد بهش و...  ب ...

میترسم تو مدرسه بکنه بعد الان کلاس میره اونجا بشه نمیگه بهشون چند بار دیدم قرمز شده

میترسم تو مدرسه بکنه بعد الان کلاس میره اونجا بشه نمیگه بهشون چند بار دیدم قرمز شده

خوب ببرش دکتر... متخصص اطفال... بهترین راهه

وای اصلا دعواش نکن. بچه ی دوستم بخاطر اینکه دوست نداشت بره دستشویی همش مدفوعش رو کنترل می کرد و یبوست های شدید داشت. الان که ۵ ساله شده بردنش دکتر گفته روده هاش گشاد شده و باید عملش کنن و روده ها رو بدوزن.

الانم یه دارو بهش دادن طفلک کنترل مدفوعش رو از دست داده و کلی هم بدنش حساسیت زده.

وای اصلا دعواش نکن. بچه ی دوستم بخاطر اینکه دوست نداشت بره دستشویی همش مدفوعش رو کنترل می کرد و یبوس ...

😳😳😳وای خدااااا

خوب ببرش دکتر... متخصص اطفال... بهترین راهه

اره باید ببرم بپرسم میخواستم ببینم کسی بچش اینجوریه؟اخه من دورو برم اصلا ندیدم و نشنیدم

اره باید ببرم بپرسم میخواستم ببینم کسی بچش اینجوریه؟اخه من دورو برم اصلا ندیدم و نشنیدم

پسر جاریم کلاس دوم هستش.... همینطوریه