2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه عموی خدابیامرز شوهرم گفت بخاطر بزرگتر یکم از مهریه کم کن گفتم 999 تا بشه قبول نمیکنه چنان لجی کردم  ............بعد از پنج سال هنوز یکیشم نداده   

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

500 تا بودصدتاشو زدن و نهایتش موند 400 تا ...بعد عروسی بخشیدمش چون اصلا راضی نبودم به این تعداد ..همیشه دوست داشتم یه دونه سکه باشه

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
عه مگه مشکلتون چیبود؟؟؟یکمشوبگومن تاپیکتوندیدم

خیانت های پی در پی بسیاااار

مشروب

کتک

به قول نی نی سایتی ها من ایوب قرن جدیدم.اینقد عرفانو نفرین کردن همه بچه های اینجا ک فک کنم به زودی یه بلا سرش بیاد😂💙

نمیتونم تو چندتا کلمه بگم 

خیلیییییی زیاد بود.خیلیا واسم خصوصی پیغام داده بودن ک‌ کلی گریه کردن با تاپیکم😔

تاپیکم ۱۵۰ صفحه شد

فقط بدون خیلی بیشتر از اون ک توی ذهنت بگنجه عذاب و شکنجه کشیدم

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
خیانت های پی در پی بسیاااار مشروب کتک به قول نی نی سایتی ها من ایوب قرن جدیدم.اینقد ک عرفانو نفری ...

برات بهترینها رو آرزو میکنم دوستم انشاالله بعد این روزای طلایی و روشنی در انتظارت باشه😘

خدایا شکرت😍
تاپیکم پربازدیدترین بود واسه ۴/۵ روز ۶۰۰ هزارتا بازدید خورد بعد یه سری افراد بی جنبه ترکوندنش گلم❤

اره من همشو خوندم.چقد سختی کشیده بودی.ایشالا موفق باشی

مال منم 313تا سکه

سه دانگ خونمون

313میلیون پول

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘