2777
2789
عنوان

واسطه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی رو نمیدونم  اما اره میتونم چون دوسش دارم و مشکل جدی هم نداره  مث دست بزن  ...

عزیزم نمیدونم چند سالته، اما از روی احساسات داری صحبت میکنی
 اینو بدون که این مواردی که گفتی جدیه، اما افسردگی هم ولی در همین گروه موارد جدی قرار میگیره
معلومه که کسی با آدمی که اعتیاد داره، دست بزن داره، بددهنه ازدواج نمیکنه! مگه قراره با این معیار ها طرف رو بسنجیم؟؟؟
شاید بهتر باشه با خودت  بگی چه چیزهایی داره این فرد؟؟؟؟

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
عزیزم نمیدونم چند سالته، اما از روی احساسات داری صحبت میکنی  اینو بدون که این مواردی که گفتی جد ...

هزار بار نوشتم معیارامو 

اوکی بود با چیزایی که داره 

نمیدونم تنها راهم‌صحبت با دوست مشترکمون و البته دوست ۱۵ ساله اون هم هست 

شاید بیشتر از من بشناستش ببینم نظرش چیه 

هزار بار نوشتم معیارامو  اوکی بود با چیزایی که داره  نمیدونم تنها راهم‌صحبت با دوست مشتر ...

اگر تنها راه اینه برو صحبت کن
ولی لطفا عاقلانه، نه عاشقانه
ایشون تنها مرد موجود روی زمین نیست...

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
شاید من مجردم شما که رفتین سر زندگی اینو بهتر درک کرده باشین

بله دقیقاااا من شوهرم بودحالا اگه جنگیدن وشروعیم بود برا حفط زندگیم بود ولی پشیمون چراااا تلاش کردم وتحقیر وخردشدم براکسی ک میگف دوست ندارم یا باهام حرف نمیزد اس نمیداد 

بله دقیقاااا من شوهرم بودحالا اگه جنگیدن وشروعیم بود برا حفط زندگیم بود ولی پشیمون چراااا تلاش کردم ...

همسرتون باهاتون صحبت نمیکرد ؟ و گفت دوستت ندارم؟متوجه پستتون نشدم