2777
2789
عنوان

واسطه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 37 پست
ازکجامیدونی باکسی نیس؟؟ چقدم مطمعن مبگی 

خوب میشناسمش عزیزم 

کلا انلاین دیر بدیر میشه 

تو این مدت کسی رو فالو نکرده 

قبض موبایلش در حد کم میاد 

تو اون تایمی هم که میتونه بره بیرون سرکار نیست خونه است 

مردها پیچیده تر از اونی هستن که فکر میکنی!! یه مرد اگه بخوادت هیچوقت ولت نمیکنه  اگه ...

اون میترسید از بروز احساسش 

چون یبار شکست سختی خورده بود 

حس الان منو داره تا مدت ها اجازه نمیداد کسی بهش نزدیک بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشناسمش عزیزم  کلا انلاین دیر بدیر میشه  تو این مدت کسی رو فالو نکرده  قبض مو ...

من نفهمیدم نانزدبودین یا دوست؟ اگه دوست بودین چجور حتی میدونی قبص موبایلش چقدره تگه هم نانزدین دا حتما حسی بهت نداشته ک ول کرده

من نفهمیدم نانزدبودین یا دوست؟ اگه دوست بودین چجور حتی میدونی قبص موبایلش چقدره تگه هم نانزدین دا حت ...

شاید حسی نداشته 

نمیدونم اما من میخام تلاش کنم یبار دیگه شروع کنیم 

من نفهمیدم نانزدبودین یا دوست؟ اگه دوست بودین چجور حتی میدونی قبص موبایلش چقدره تگه هم نانزدین دا حت ...

دوست بودیم از قبل هم ۲ سال میشناختمش ۱سال هم دوست بودیم 

تلاشت فقط خردت میکنه اون میخاس میموند خوددانی

خوب الانم دارم میشکنم 

نمیتونم ۱لحظه بهش فک نکنم ازش حرف نزنم 

چکش نکنم 

دعا نکنم 

بنظر من تو عشق غرور بی معنیه

اون میترسید از بروز احساسش  چون یبار شکست سختی خورده بود  حس الان منو داره تا مدت ه ...

قبول کن یه جورایی داری خودتو گول میزنی

داری رفتارهاشو توجیح میکنی...

انقدرم بی تابی نکن برای داشتنش زندگی کردن با ادمهایی که کم حرف میزنن خیلی صبر و تحمل میخواد تو دوسش داری اینارو ایراد نمیدونی!!!

اگه بخوادت میاد مطمئن باش از دستت نمیده فقط بهش بگو داری ازدواج میکنی ..

تو تلاشتو کردی بعدا هم پشیمون نمیشی

از این بیشتر هم براش مایه نذار چون اگه نخواد نمیاد !

اگه نیاد هم دنیا تموم نمیشه مطمئن باش خدا یکی عین اون یابهتر از اونو سر راهت میذاره

توکل کن به خدا ان شاء الله هر چی خیر و صلاحته برات پیش میاره ❤

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
قبول کن یه جورایی داری خودتو گول میزنی داری رفتارهاشو توجیح میکنی... انقدرم بی تابی نکن برای داشتن ...

ممنون عزیزم 

انشالله نی نی سالم و سلامت بدنیا بیاد 

خیلی سخته  واقعا مثل هیچ کس نیست  شاید فک کنید که چرت میگم  اما واقعا رفتارش شبیه ...

مطمینی در طولانی مدت باهاش به مشکل نمیخوری؟
یک کمی حالات افسردگی نداره؟

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
مطمینی در طولانی مدت باهاش به مشکل نمیخوری؟ یک کمی حالات افسردگی نداره؟

خیلی سعی کردم فراموشش کنم 

یا برم با کس دیگه مثل همه دوستام که برای فراموش کردن یکی رفتن سراغ یکی دیگه 

اما نتونستم واقعا خاستمو نشد 

خیلی سعی کردم فراموشش کنم  یا برم با کس دیگه مثل همه دوستام که برای فراموش کردن یکی رفتن سراغ ...

این جواب سوال من نبود ولی

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425