2777
2789
عنوان

منظورش چیه ؟؟

356 بازدید | 13 پست

بچه ها الان چند شبه دارم در مورد شکلات زندگیمون با شوهرم حرف می زنم . دیشب ازش پرسیدم اصلا دوستم داری ؟ بهم گفته نه 

میگم بیا حرف بزن خودت رو خالی کن سوء تفاهما رو بگو تا منم جواب بدم مشکلمون حل بشه . می گه نمی خوام . 

هر دوشب هم آخرش به گریه من ختم شد .و از این که نتونستم مشکلمون رو حل کنم گریه کردم و اونم بغلم کرد و خوابید . منظورش چیه ؟ تو دلش چی گذره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچی اگه زیاد خصوصی نیست بگو 

یه حرفایی رو من زدمو و کارایی رو من کردم اون برای خودش تفسیر و معنی بد بر داشته . هر چی براش توضیح می دم باور نمی کنه . به کسی نبوده قسم نخورده باشم . از این بی محلیش بدم میاد . کمکم کنین

یه حرفایی رو من زدمو و کارایی رو من کردم اون برای خودش تفسیر و معنی بد بر داشته . هر چی براش توضیح م ...

خوب بهش زمان بده کم کم حلش کن بعضی سوتفاهم ها اگه زیادی بش پیله بشی دیر تر حل میشه بزلر چندروز بگذره بعد دوباره سرصحبتو باز کن شایدم خودش باز کرد

شوهرمنم اونجوره مبدونی من فهمیدم مردا از اینکه بازجویی بشن بدشون میاد اینکه بغلت کرده خابیده یعنی دوستت داره فقط خوشش نمیاد گیر بدی یابقول شوهرم توفشارش بذاری منم عین توبودم شوهرم میگف بهم فشار میاری اینجوری نکن توروخدا 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
خودمم خسته شدم نمیاد خونه . وقتی هم میاد بی روح و بی تفاوت . می دونم اگه من بی محلی کنم بد تر میشه . ...

اصلا بهش بی محلی نکن مث همیشه باش باهاش بعدش کاری کن زددتر بیاد خونه زیاد بیرون نباشه

یه حرفایی رو من زدمو و کارایی رو من کردم اون برای خودش تفسیر و معنی بد بر داشته . هر چی براش توضیح م ...

ب مرور براش ثابت میشه منم مشکل تورودارم خیلی سخته هزارتادلیلو مدرک میارم باز برداشتی ک خودش دوس داره میکنه از حرفاورفتارام من گفتم سپردمت بخدا بخاطر قضاوتای ناحقت اخه بخاطر قضاوتای ناحقش‌خیلی اذیت شدم خیلی 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...