2777
2789
عنوان

بچه ها چکار کنم برام دعا کنید!

170 بازدید | 15 پست

تحصیلاتم کارشناسی ارشد و  اینکه تا حالا چندتا خواستگار داشتم که باب میلم نبودن ولی یکیشون پسر دوست بابام بود که تحصیلات آنچنانی نداشت ولی ثروتمند بود من نه از فرهنگشون و نه از شغلش خوشم میومد(ماشین سنگین داشتن و باهاش بار جابجا میکردن) و جوابم منفی بود . خدا میدونه بعد اون قضیه تا الان پدرم چه به سرم نداد!! انقد طعنه زخم زبون زد و خودش هم خیلی غصه میخوره و من چه شبها که تا صبح برا این قضیه گریه نکردم!! صبح که پا میشدم از شدت گریه تمام صورتم متورم بود!!

این درخواست ازدواج به قیمت افسردگی ناامیدی و نابودی اعتماد بنفسم تموم شد شاید اگه خواستگاری نمیکردن من انقد اذیت نمیشدم و برا همین همیشه آه میکشم!!!

خلاصه بعد اون پسر ازدواج کرد حالا این هفته عروسیشه و ما دعوتیم!! و دوس ندارم برم چون مسبب همه ناراحتیام همین آقا بوده و حتی به پدرم گفتم بخاطر من رفت و آمد نکن باهاشون چون اعصابم خورد میشه ولی بابام دوس داره باهاشون رفت و آمد کنه و گفت بریم عروسی!!

تو رو خدا دعا کنید با کسی که به معیارهام نزدیکه و به مصلحتم هست ازدواج کنم از طرف پدرم خیلی تحت فشارم طاقت حرفاشو ندارم میدونم دلسوزمه ولی  میترسم مجبور به ی ازدواجی بشم که از روی اکراه و اجبار باشه و این برا من تبدیل به فوبیا شده!! و خودم رو از حالا شکست خورده میبینم!!! خدایا....

برام دعا کنید...

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی .به پدرت بگو تو ازدواج حتما باید شما راضی باشی و اگر زوری باشه عقد صحیح نیس .پدرتم خیر و صلاحتو میخواسته تو این وضعیت اقتصادی خواسته پشتت گرم باشه و با کسی که وضع مالیش خوبه ازدواح کنی‌.بعدم الان اصلا تحصیلات ملاک نیس همه ارشد شما رو دارن مهم اینه که چقد پول در بیارن

خدایا چرا برا دخترای خوب درست نمیکنی چرا ؟من برات دعا میکنم عزیزم هر چی دختر خوبه این دوره زجر رو دا ...

برا منم دعا کن 

بخدا دختر خوبی ام 

در این حد ک نماز شبم از قلم نمیفته هر شب😢

آخی .به پدرت بگو تو ازدواج حتما باید شما راضی باشی و اگر زوری باشه عقد صحیح نیس .پدرتم خیر و صلاحتو ...

میدونم ولی معیارم حتما تحصیلات نبود گفتم که من از فرهنگشون و شغلش خوشم نمیومد!!

بعدم الان هیچ فرد کاملی رو نمیتونی پیدا کنی که صد در صد طبق خواستت باشه اگه کسی بود که ۷۰ درصدو داشت قبول کن .هر چه سن بره بالاتر سختتر میشه انتخاب.با این وضعیت جامعه هم که جوونا دیگه تن به ازدواج نمیدن بخوانم نمیتونن.

بعدم الان هیچ فرد کاملی رو نمیتونی پیدا کنی که صد در صد طبق خواستت باشه اگه کسی بود که ۷۰ درصدو داشت ...

من دو سه ساله دانشگاه تدریس میکنم اما اگه60 درصدم به معیارام بخوره کافیه!!

منتها همش دلهره دارم یکی بیاد که اونی نباشه ... و بابام مجبورم کنه!!! چون عواقب ازدواج مجبوری رو تو زندگی مون دارم میبینم و مامانم به هیچ عنوان بابامو نمیخواست ولی بابابزرگم مجبورش کرد چون پول داشت!!! من با گوشت و خونم حس میکنم چقد وحشتناکه زنی که مردش رو نخواد هیچوقت نمیخاد و مامانم هیچوقت به بابام روی خوش نشون نداد!!!