2777
2789
عنوان

بابرنج شپشک زده چه کنم؟؟؟

1735 بازدید | 47 پست

دیگه نمیدونم چیکارکنم هرکاری کردم نمیرن الان روسرامیکای خونه عروسی گرفتن.ازبس نشستم تمیزکردم ازکمر درد نمیتونم بخوابم کسی نمیدونم بایدچیکارکنم؟بعدتمیز کردنش چطوری نگهشون دارم بازنزنه؟هیجای خونمون خنک وتاریک نیس دوطرف افتابگیره انباریمونم درراس آفتابه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تراس پهن کن ولی زیر آفتاب مستقیم نباشه  بعدشم نمک زیاد بزن چند تا حبه سیرم بده لابلاشون

همه اینکارارو کردم نرفت هیچ کرمم بهشون اضافه شددیگه دارم دیوونه میشم سه روزه کامل درگیرم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
توی برنجت چندتا حبه سیر بنداز پوست سیرم بکن ک قشنگ بوش اذیتشون کنه.نمک هم بپاش لابلای برنجت و توی جا ...

جای خنک ندارم میتونم بذارم تویخچال؟؟حبوباتوذاشتم یخچال

من یه گونی برنج شپشک زده رو ریختم تو سینی به توصیه دوستان سیر و‌نمک زدم گذاشتم پشت بوم

هفته بعد سینی خالی بود

پرنده ها برنج و شپشک رو یه جا میل فرمودن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من یه گونی برنج شپشک زده رو ریختم تو سینی به توصیه دوستان سیر و‌نمک زدم گذاشتم پشت بوم هفته بعد سین ...

خخخخخخ راحت شدیا من ازخدامه بیان ببرن

نه دیگه تا اون حد خنک.منظورم مثلا انباری گرمو م. تاریک نزار

انباریا که تو این گرما مثل حموم میشن خیارشورم توانباری له شده بود.اه چقد سخته تاتجربه بدست بیاری و یادبگیری خونه داریو 

نه خواهر تو این گرونی حاضرم شپش ها رو هم بپزم الان  بابام طفلی گناه داره خرجش میره بالا

آره والا راس میگی الان شده کیلویی 20تومن.ولی سه روزه لامصب روح و روانمو بهم ریخته