2777
2789
عنوان

بعضي وقتا از دهنم ي حرفي ميپره بعد خود خوري ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٢١ولي بعد خنديدم گفتم دوتا خاهرشوهر كوچيكمو بيشتر دوس دارم چون هم سنمن ولي بزرگرو هم دوس دارم ولي چو ...

خب دیگه زشت تر شد که 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم اونجوریم اه😓 تازه ی مشکل دیگم هم اینه ک چرا چیزی نگفتم وقتی حق با من بود😓😔🤕

من كم پيش مياد چيزارو هميشه ميگم نميزارم كسي حقمو بخوره مخصوصن خونواده سوهرم🙈🙈🙈

گلم خوتو سرزنش نکن...واسه همه ایتجور اتفاقا میفته...از الان باخودت عهد کن که هر کس سوالی پرسید یا هر وقت خواستی جمله ای جایی بگی حداقل تو دلت تاسه بشمری و بعد بگی...اینطوری احتمال خطا کمتره...مردم این تاخیر سه ثانیه ای تورو یادشون میره اما گاهی اوقات جوابت رو یادشون میمونه...

ما "خودمـون" هستیم که به دیگران یاد میدیم چه رفتاری با ما داشته باشن...رفتار دیگران با ما تا حد زیادی بازتاب رفتار و اعمال خودمونه...
نميدونم خيلي حرث ميخورم و اخلاقم بچگونس😭😭😭

چون سنتون کمه بزرگ بشی بهتر میشی 

ولی من شوهر نداشته خواهرشوهرمو خیای دوست دارم😂

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه فقط گفتم كوچيكارو باهاشون راحتترم بيشتر دوس دارم ولي بزرگه همسنم نيس باهاش راحت نيسم

خب چون اونکه بزرگتره سن وسالش باشما تفاوت داره 

اخه خيلي از هم سنو سالام اينطوري نيستن مثلن خاهر شوهرا عجوزم😕

توی این سن اکثراً ین طوری هستن تو هم بعداً بهتر میشی

منم يه بار پيش دوستم كه١٥ساله عروسي كرده وميگه بچه نميخوام گفتم خالم ميگه هركي بعد چندين سال ميگه بچه نميخوابم فعلا بچه دارنميشن الكي ميگه 🤭🙄😒ولي بعدش فهميدم چي گفتم به خدا اصلا منظورم بااون نبودبعدش فهميدم چي گفتم اونم به كي😔همش عذاب وجدان دارم