2777
2789
عنوان

بعضي وقتا از دهنم ي حرفي ميپره بعد خود خوري ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
يعني زشت نگفتم!؟

بیخیال باش یه چیزی گفتی تموم شده رفته مطمئن باش خواهرشوهرت هم ناراحت نمیشه ازت 

حالا یه لبخند بزن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال باش یه چیزی گفتی تموم شده رفته مطمئن باش خواهرشوهرت هم ناراحت نمیشه ازت   حالا یه ...

انشاله ولي اخه خاهر شوهر بزرگه اونجا نبود فقط دوتا كوچيكه بودن

نه فقط گفتم كوچيكارو باهاشون راحتترم بيشتر دوس دارم ولي بزرگه همسنم نيس باهاش راحت نيسم

به نظر من لزومی نداره وقتی دیگران از ما سوالی میپرسن چه تو جمع و چه در خفا، زیاد توضیح بدیم،توضیح زیاد در طرف توقع ایجاد میکنه،لزومی نداره اطرافیان درجریان ریز مسائل زندگی ما قرار بگیرن...به نظر میاد شخصی که این سوال رو ازت پرسیده هم یاتجربه کافی نداشته یازیادی کنجکاوبوده... به نظرم اگه میگفتی هر کسی جایگاه خودشو داره...بحث رو بدون هیچ توضیح اضافه ای تموم میکردی و هم سوال کننده متوجه سوال بیجاش میشد و خواهر شوهرت متوجه میشد نمیشه از زیرزبونت حرف کشید و حسادتی هم پیش نمیومد...واز همه مهمتر مجبور به دروغ گفتن نمیشدی عزیزم

ما "خودمـون" هستیم که به دیگران یاد میدیم چه رفتاری با ما داشته باشن...رفتار دیگران با ما تا حد زیادی بازتاب رفتار و اعمال خودمونه...
به نظر من لزومی نداره وقتی دیگران از ما سوالی میپرسن چه تو جمع و چه در خفا، زیاد توضیح بدیم،توضیح زی ...

واي اره خوب منم خرصم ميگيره نميتونم زياد توضيح ندم😕😕😕😕

واي اره خوب منم خرصم ميگيره نميتونم زياد توضيح ندم😕😕😕😕

عزیزم مختصرو مفیدجواب دادن در اکثرمواقع میتونه به نفعت باشه وهیچ مفسده ای واست نداره...حتی ممکنه بعد از جواب مختصر دادن وخروج اون موقعیت..کم کم متوجه بشی چقدر به نفعت شده 

ما "خودمـون" هستیم که به دیگران یاد میدیم چه رفتاری با ما داشته باشن...رفتار دیگران با ما تا حد زیادی بازتاب رفتار و اعمال خودمونه...