2777
2789
عنوان

هر کس میتونه کمک کنه... مخصوصادرس خون ها

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
پیشگیری از اعتیاد ک ره درمانشم هست توی مقاله ام

بازم کلیه ،برای کجا میخوای ؟اگه علمی پژوهشی میخوای باید تا حالا کار نشده باشه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزای افزایش تمرکز چندین تا راه هست یه سری تمرینات بخصوص داره و بزنی تو نت پیدا میکنی من چندتا رو که میدونم بهت میگم

اول اینکه خب شاید نگران مسئله ای هستی و اون نگرانت میکنه و علت عدم تمرکزت اونه اول اینو مشخص کن 

اگر دیدی نه کلا فکرای مختلف همین جوری میان و تمرکزت بهم میریزه یه کاغذ بزار کنارت و هر باری که یه فکر مزاحم اومد بنویسش رو کاغذ و به خودت قول بده که حتما بعد از اتمام این کار بهش رسیدگی میکنی 

یه چیزی پیدا کن که به اصلاح بندت کنه سر جات با یه خوراکی یه موسیقی بی کلام .لوازم تحریر جذاب هر چیزی که برات جالبه و جذبت میکنه 

بعد بهتره یه برنامه ریزی بکنی نه خیلی کمال گرایانه که بگی ۵۰۰ ص رو تو یه روز میخونم نه اینکه یه ص رو ۴ روز کش بدی ...ددلاین کاراتو مشخص کن و یه برنامه ی طولانی مدت برای اجرای اون طرحت بچین اینجوری سهم کاری که باید تو هر روز انجام بدی مشخص میشه هم خیالت راحته که کارت پیش میره هم وقت داری به بقیه برنامه هات برسی 

در نهایت یه جمله رو به خودت بگو و اون اینکه"تو الان که بقیه دارن استراحت میکنن و لذت میبرن رو کار میکنی تا بعدا به یه لذت و درجه بالاتر برسی "

باز از روانشناسا میتونی بهتر کمک بگیری

احتمالا ذهنت درگیر یه موضوعیه...به خودت بگو مثلا یه ساعت درمورد مقالم تمرکز میکنم بعدش میرم به اون م ...

یادم اومد دغدغه چی دارم امتحانام توی مهلت تموم شدن فرستادن مقاله هست و وقت ندارم

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
یادم اومد دغدغه چی دارم امتحانام توی مهلت تموم شدن فرستادن مقاله هست و وقت ندارم

خب این خیلی خوبه که علت اصلیش رو فهمیدی 

چارش برنامه ریزیه و اولویت دادن به کارات و چون میگی تو بازه ی امتحانات میوفته باید رو ساعتای هر روزت و وقتایی که داری دقیق حساب باز کنی 

این سبک از زندگی ممکنه از بیرون خسته کننده و کسالت اور باشه ولی جدی خوبه :)

موفق باشی 

بازم کلیه ،برای کجا میخوای ؟اگه علمی پژوهشی میخوای باید تا حالا کار نشده باشه

مقاله بین المللی هست و مطالعه ای علمی ترویجی مینویسم

خب این خیلی خوبه که علت اصلیش رو فهمیدی  چارش برنامه ریزیه و اولویت دادن به کارات و چون میگی ت ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

سلام عزیزم ..منم مثل توام وقتی میخوام کتاب بخونم یا چیزی بنویسم اصلا تمرکز ندااااارمممم....برای همین وقتایی که ساکته ، کاری ندارم ، و همچنین در ارامشم....که البته من صبح ها و عصر ها آرامش پیدا میکنم......تو هم این تکنیک و انجام شاید بتونه کمکت کنه.....

درسته نتوستم خیلی کمکت کنم ولی تجربم و گفتم ..امیدوارم به دردت بخوره.....موفق باشی😍

اگه میشه واسه  حاجتم از ته ته ته  دلت یه صلوات بفرست واسم ❤

موفق باشی دوستم ،ببین اگه موضوعی که انتخاب کردی دغدغه ی روزانت باشه و یه سوال مبهم توی ذهن خودت ایجاد کرده باشه با علاقه دنبالش میکنی ،برای نوشتن مقاله حتما مقاله و کتاب و پایان نامه های با این موضوع رو بخون و از منابعی ع اونا دارن استفاده کن ،هر چی موضوعت رو جزئی تر کنی کمتر سر در گم میشی از کتابخانه های مجازی هم کمک بگیر

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
موفق باشی دوستم ،ببین اگه موضوعی که انتخاب کردی دغدغه ی روزانت باشه و یه سوال مبهم توی ذهن خودت ایجا ...

حتما.کمکی خواستم میتونم روتون حساب باز کنم دیگه؟

سلام عزیزم ..منم مثل توام وقتی میخوام کتاب بخونم یا چیزی بنویسم اصلا تمرکز ندااااارمممم....برای همین ...

مرسی عزیز دلم

حتما.کمکی خواستم میتونم روتون حساب باز کنم دیگه؟

اگه بتونم چرا که نه عزیزم