2777
2789
عنوان

بچه ها مگه میشه جنسیت اشتباه بگن تو آنومالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 39 پست

منم همه می گفتن پسره. علائم همه پسر. سونو می گفت دختر.

حتی شرط بندی می کردن. 

آخه اولین دختر فامیل مادریم بودم که باردار بودم. 

ولی زاییدم خدا رو شکر دختر بود.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من چند نفرو دیدم تو همین نی نی سایت تا 27 هفته دختر بود بعد گفتن پسره

نه ميگم كه امكان اشتباه هست منم دوقلو داشتم هي ميگفتن يكيش دختره 

تستاي خانگي شانسي در مياد صددرصد نيستن 

ولي امكان اينم هست پزشكتون بي سواد باشه جاي معتبر نرفته باشيد دستگاهشون بدرد نخور باشه اشتباه بگن همه جا درصد خطا هست

اما اينكه پزشك ول كنيد بريد سراغ اين خرافات اشتباهه 

اينجوري باشه ٩٠٪؜ ني ني سايت بايد بار دوم سومم برن سونو چون خاله خانباجيا يه چيز ديگه حدس ميزنن

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو ول کن سونوگرافی به این پیشرفتی و ول کردی چسبیدی به چاقو قیچی

من نمیگم بقیه میگن آخه چندنفرو دیدم دختر گفتن بعد تا30 هفته گفتن پسر

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
خرافه و جایگزین علم پزشکی میکنی ک ب خودت بقبولونی پسره  اخه پسر تاج طلا ب سر میزاره ک اینجور ر ...

اصلا حتی یک درصد هم برام مهم نیس جنسیتش اصلااااا مهم نیست نگران سیسمونیشم فقط همین وگرنه کلی ذوق کردم فهمیدم دختره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

خب این دفعه قیچی رو بذار سمت راست سینی چاقو سمت چپ وقتی برداری اگه راست دست باشی دختر میشه😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

شوخی کردم

شونو دقیق تره جوابش اما گاهی تو سونو هم خطا پیش میاد

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
نمیدونم هرکی میبینه میگه دیوونه شدم به خدا😢😢

اخه اطرافیانت واسشون مهمه چی باشه؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه مهم نیست براشون کلا میگن

گلم نذار انقدر به زندگیت وارد بشن بارداری اولم گفتن بچه ات پسر تا ۹ ماه تموم بشه مادر شوهرم به زور میگفت دختر اشتباه گفتن نه اینکه دختر دوست داشته باشنا عاشق پسرن فقط صرف کرم ریختن بود هنوزم خیلی ناراحتم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
گلم نذار انقدر به زندگیت وارد بشن بارداری اولم گفتن بچه ات پسر تا ۹ ماه تموم بشه مادر شوهرم به زور م ...

والا خانواده شوهر من که یک پسر هم دارم الان فهمیدن این یکی دختره اینقدر ناراحتن که نگو,گفتم مگه میخوان لشکر درست کنن اینقدر پسر میخوان

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم  
والا خانواده شوهر من که یک پسر هم دارم الان فهمیدن این یکی دختره اینقدر ناراحتن که نگو,گفتم مگه میخو ...

واس منم اونجورین دیگه یه پسر دارم به زور میگن این یکی پسر باشه واسه خودشون اسم گذاشتن صداش میکنن خلن