2777
2789
عنوان

بچه ها مگه میشه جنسیت اشتباه بگن تو آنومالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاقو پسر قیچی دختر میذارن تو سینی روشم چندتا پارچه میندازن بعد برمیداری

صددرصد خرافاته اون تعداديم كه درست در مياد علم اماره ديگه امكان ٥٠٪؜ هست كه شانسي درست در بياد

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

😟😟😟😟😟

مگ میشه انومالی اشتباه بگه، من ان تی ۱۲ هفته ک رفتم بااحتمال گفت

آنومالی هم دیگ قطعی و صد درصد درست گفت

یعنی میشه دوبارو اشتباه تشخیص داده باشه؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
😟😟😟😟😟 مگ میشه انومالی اشتباه بگه، من ان تی ۱۲ هفته ک رفتم بااحتمال گفت آنومالی هم دیگ قطعی و ...

میگن دخترو احتمال داره خطا باشه ولی پسر نه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

در اينكه پزشكامون بسيار بسيار بي سواد شدن البته نه همشون شكي نيست 

ولي واسه منكه اين تستا استباه بود تست حلقه و اين چاقو شكم گرد بالا و اين چيز ا تفريحات دوره بارداريه ولي خرافاته

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
صددرصد خرافاته اون تعداديم كه درست در مياد علم اماره ديگه امكان ٥٠٪؜ هست كه شانسي درست در بياد

من چند نفرو دیدم تو همین نی نی سایت تا 27 هفته دختر بود بعد گفتن پسره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
😟😟😟😟😟 مگ میشه انومالی اشتباه بگه، من ان تی ۱۲ هفته ک رفتم بااحتمال گفت آنومالی هم دیگ قطعی و ...

اره انومالي درست ميگه ان تي ام الان درست ميگن چه برسه به انومالي

در اينكه پزشكامون بسيار بسيار بي سواد شدن البته نه همشون شكي نيست  ولي واسه منكه اين تستا استب ...

منم زیاد قبول ندارم دورو وریام به شک انداختنم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
اره انومالي درست ميگه ان تي ام الان درست ميگن چه برسه به انومالي

😍بعضی تایپیکا آدمو ب شک میندازه ک بره یبار دیگ سونو بده 

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷