2777
2789
عنوان

بسته بودن مجرا اشک

468 بازدید | 8 پست

سلام مامانهای مهربون.پسرم ۱۱ ماهشه.متخصص چشم ۵ ماه پیش گفت مجرا اشک چشم راست بسته است.اشک وقتی گریه نمیکرد هم میومد.الان دیگه نمیاد.ولی وقتی گریه میکنه هم از چشم راست اشک نمیاد.ماساژ هم دادم که البته پسرم خیلی وقتها نمیزاشت.به نظرتون هنوز بسته است؟

ببر دكتر دوباره. پسر منم بسته بود. الان ١٦ ماهشه، خودش خوب شد

یعنی شما ماساژ ندادی؟بله میخوام دوباره ببرم چشم پزشک بیمارستان نور،واسه بچه شما بدون ماساژ باز شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش سخت بود؟چند ساعت ناشتا بود؟بعد از عمل اذیت نشد؟

ن عزیز..کلا20 دقیقه هم نشد رفت و برگشتش به اتاقعمل...بعدشم نهایتا تا چند ساعت دور چشمش کمی التهاب و سرخی داشت...تا برسیم شهر خودمون تموم شد رفت...

عزیزم منظوراز بسته بودن مجرای اشکی اینه که چشمش اشک تولید میکنه ولی اون سوراخی که تو پلک پایینه و اشک تولید شده رو به درون بینی میریزه و تخلیه میکنه اشک چشم رو ،اون بسته ست بصورت مادرزادی....

من خیلی ماساژ دادم...خوب نشد دخترم...مجبور به جراحی بودم...