2777
2789
عنوان

مامانا بیان

75 بازدید | 17 پست

میخوام باردار بشم اما نمیخوام تا چند ماه اول خانواده شوهرم بفهمن.کمه کم تا ماه چهارم

بهم بگین از کجا میفهمن و چجوری میتونم یکاری کنم متوجه نشن؟رفت و آمدمم نمیتونم باهاشون کم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم به این چیزا فکر نکن . من فک میکردم میتونم تا چهارماه نگم ولی وقتی باردارشدم انقد استفراغ داشتم ک بستری شدم به دوهفته ۲۰ کیلو کم کردم و کلی عوارض دیگه . همه عالم و آدم هم فهمیدن . برات مهم نباشه ب خدا توکل کن ایشالا یه بارداری راحت و بی دردسر و یه زایمان عالی داشته باشی . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
عزبزم به این چیزا فکر نکن . من فک میکردم میتونم تا چهارماه نگم ولی وقتی باردارشدم انقد استفراغ داشتم ...

وای خیلی دعاکن من همش نگرانم بارداریم بخصوص زایمانم از دماغم دربیاره بچه رو.ممنونم

وای خیلی دعاکن من همش نگرانم بارداریم بخصوص زایمانم از دماغم دربیاره بچه رو.ممنونم

من انقد سختی کشیدم ک حد نداره . ولی هیچ کدوم از این سختیا اون خوشمزگی های بچه رو از دماغم در نیاورده . نگران نباش گلم . انقد بارداری دوران خوبیه . بنظرم به خانواده شوهرتم بگو ک هواتو داشته باشن ازت انتظار کار نداشته باشن . 

من دوقلو داشتم یکیشون به دیارباقی رفت😅 . یکیش موند . همش میگم اگه من قبل از بارداری به این چیزا فک نمیکردم ک به بقیه نگم این بلاها سرم نمی اومد . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...