تولد پسرمه امروز،ازیه ماه پیش دارم تدارک میبینم ،عروس سرخونم،نه شوهرم نه مادرشوهرم هیشکدوم یه جواب قطعی بهم ندادن امروزکه روز تولده به شوهرم میگم کی دعوت کنم میگه به مامانم بگو به مامانش میگم دوس دارم دخترخالمم باشه میگه به شوهرت بگو😖😖😖😖ازبی شخصیتیشون حرصم گرفته،قید تولد یه سالگی پسرمو زدم😭😭😭😭😭سفارش کیک داده مادرشوهرم دلم میخواد بگیرم کیکو بزنم توسرش آشغال عوضی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😫
دوروبرم پرازآدمای دورو و حیله گره،خدایا منوازاینا دورکن،،،،،توروخدا بگو آمین😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندایی من عروس سر خونه س . بیا ببین چطوری ریاست میکنه .مهمون دعوت میکنه چهل تا .کی جرات داره حرف بزنه. تولد پسرته هرکیو دوست داری دعوت کن . یه جو جنم نداری از کی میترسی. تازه ازینکه خونه مادرشوهرت زندگی میکنی باید زبونتم دراز باشه . حالا مگه قراره هر روز بیان خونه شما. بابا تولده. یه ذره احساس مالکیت کن نترررررس
الهی که تنش سالم باشه و کنارتون بهترین زندگی رو داشته باشه
به خاطر اون بی خیال باش و خوش. روز خوبی برای خودت و گل پسر خاطره کن
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.