2777
2789
عنوان

خاک تو سرم بااین خونوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 25 پست

عزیزم وقتی برات خونه مستقل نمیگیرن خب حق داری هرمی رو دوس داری دعوت کنی...حالا به جا حرص خوردن به مهمونات ز بزن انروزتو بخاطر مادرشوهرت خراب نکن

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خونه مامانت جشن بگیری؟

مامانو بابام دارن ازهم جدامیشن،خونه ی پدری درکارنیس

دوروبرم پرازآدمای دورو و حیله گره،خدایا منوازاینا دورکن،،،،،توروخدا بگو آمین😥😥

زندایی من عروس سر خونه س . بیا ببین چطوری ریاست میکنه .مهمون دعوت میکنه چهل تا .کی جرات داره حرف بزنه. تولد پسرته هرکیو دوست داری دعوت کن . یه جو جنم نداری از کی میترسی. تازه ازینکه خونه مادرشوهرت زندگی میکنی باید زبونتم دراز باشه . حالا مگه قراره هر روز بیان خونه شما. بابا تولده. یه ذره احساس مالکیت کن نترررررس

در ضمن 

تولد گل پسرتون مبااااااااااااااااااااااااااارک.

الهی که تنش سالم باشه و کنارتون بهترین زندگی رو داشته باشه

به خاطر اون بی خیال باش و خوش. روز خوبی برای خودت و گل پسر خاطره کن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

نظر خودت و شوهرت مهمه

منم چند روز دیگه تولد پسرمه 26 نفر دعوتی دارم

مادرشوهرم چند وقت پیش گفت فقط مامان بابات اینا و خودم دعوت کن شلوغش نکن گفتم باش

دیروزم رفتم کیک سفارش دادم گفت کوچیک سفارش بده

منم گفتم باش

اما کار خودمو انجام میدم 😀😀😀😀

پیج خوشمزه من @angel__dessert